Η άγνωστη σχέση του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία του Big Brother!
Showbiz

Η άγνωστη σχέση του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία του Big Brother!

Αυτό δεν το γνωρίζαμε! Ότι ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη του Big Brother γνωρίζονται και έχουν κοινές παρέες τουλάχιστον τρία χρόνια. 

Μάλιστα, την αποκάλυψη έκανε ο γνωστός σεφ και σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία κοινή του φωτογραφία με την όμορφη Κρητικιά που παρακολουθούμε μέσα από τον Μεγάλο Αδελφό.

Τόσο ο Λευτέρης Σουλτάτος όσο και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κατάγονται από την Κρήτη και είναι και οι δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.

Εκείνος είναι ένας από τους καλύτερους σεφ και έχει μεγάλο κύκλο γνωριμιών ιδιαίτερα στην Κρήτη. Λογικό λοιπόν είναι να γνωρίζει και την Άννα Μαρία η οποία είναι επίσης δημοφιλής στη Μεγαλόνησο. Ακόμα και οι στενοί της φίλοι αποκαλύπτουν συχνά πως η Άννα Μαρία έχει έντονη κοινωνική δράση στο νησί, γεγονός που σίγουρα συνετέλεσε στο να έχει τις ίδιες παρέες και γνωριμίες με τον σύζυγο της Βάσως Λασκαράκη.

Μάλιστα, ο Σουλτάτος ανέβασε κοινή τους φωτογραφία πριν από καιρό και μάλιστα το φωτογραφικό αυτό στιγμιότυπο έχει τραβηχτεί το 2017, πολύ πριν δηλαδή και οι δύο γίνουν γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved