Συγκλονίζει συνεργάτης του Dj που πέθανε από κορονοϊό στο gossip-tv: «Είναι τεράστια απώλεια»
Showbiz

Συγκλονίζει συνεργάτης του Dj που πέθανε από κορονοϊό στο gossip-tv: «Είναι τεράστια απώλεια»

Η είδηση του θανάτου του γνωστού Dj Δημήτρη Μπέλλου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, απέραντη θλίψη έχει προκληθεί στον κόσμο της μουσικής από τον θάνατο του 39χρονου Έλληνα DJ Decibel, από κορονοϊό.
Ο άτυχος άνδρας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Cyclades24.gr, είχε προσβληθεί από τον ιό και παρά το γεγονός ότι δεν είχε υποκείμενα νοσήματα η κατάστασή του ήταν αρκετά σοβαρή.

Ο DJ Decibel, κατά κόσμον Δημήτρης Μπέλλος, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γεννηματάς, όμως, δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών. Ο άτυχος άνδρας άφησε πίσω του τη σύζυγό του και δυο μικρά κορίτσια, με πληροφορίες να αναφέρουν πως το ένα είναι μόλις 40 ημερών…

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με στενό του συνεργάτη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Σύρο και στην Τήνο.

Ο Γιώργος Σόλαρης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σόλαρης, δήλωσε στο gossip-tv.gr:

«Η είδηση του απροσδόκητου θανάτου του Δημήτρη, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Δημήτρης ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου, ένα παιδί με γεμάτη καρδιά, εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Δυστυχώς, δε μπορώ να πιστέψω, ότι ένα παιδί σαν το Δημήτρη, που ήταν πάντα με το χαμόγελο και πρόθυμος να σε βοηθήσει, δε βρίσκεται κοντά μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάσει Κουράγιο στην σύζυγο του, θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, σίγουρα η απουσία του είναι μια τεράστια απώλεια» και συνέχισε:
«Ήδη οι φίλοι και οι συνεργάτες του έχουν γράψει σχετικά μηνύματα, σε σελιδες με dj και έγινε πρόταση προς όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν την οικογένεια με όποιο τρόπο χρειαστεί, αν παραστεί ανάγκη».

Καλό ταξίδι στον άτυχο νέο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved