Καραφώτης-Σαλταφερίδου: Η απόφαση που πήραν για τη σχέση τους
Showbiz

Καραφώτης-Σαλταφερίδου: Η απόφαση που πήραν για τη σχέση τους

Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς το 2020 να ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, αντικειμενικά τουλάχιστον, όμως για τον Κώστα Καραφώτη σίγουρα ήταν μία χρονιά που θα του μείνει αξέχαστη ως μία από τις πιο δημιουργικές της ζωής του. 

Και όχι μόνο γιατί είδε τις μετοχές του εν μέσω πανδημίας να ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο του καλλιτεχνικού κόσμου αλλά και γιατί ο τραγουδιστής βιώνει την απόλυτη ευτυχία και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο τραγουδιστής είναι εδώ και έναν χρόνο σε σχέση με την Εύη Σαλταφερίδου και προσφάτως πήραν μία πολύ σημαντική απόφαση για τον έρωτά τους και την κοινή τους πορεία.

Σύμφωνα με τη Realnews οι δυο τους αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη.

«Είναι πολύ δεμένοι, νοιάζεται πραγματικά ο ένας για τον άλλον. Η Εύη είναι ιδιαίτερα περιποιητική με τον Κώστα, ενώ και εκείνος τη φροντίζει πάντα… Δεν τους αρέσει η δημοσιότητα, αλλά μέχρι και τη δεύτερη καραντίνα είχαν κάνει κάποιες δημόσιες εξόδους, χωρίς να κρύβονται. Δεν τους αρέσει να προβάλλουν αυτό που ζουν. Θεωρούν πως είναι κάτι προσωπικό που πρέπει να διαφυλάττουν από την έκθεση» αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον τους.

Μαζί λοιπόν, και αφού ζύγισαν τα πράγματα, αποφάσισαν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο σπίτι στα νότια προάστια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved