Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του για τον αδελφό του Θάνο!
Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του για τον αδελφό του Θάνο!

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του αδελφού του Θάνου. Σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση, ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδοποιός μιλάει για τον αξέχαστο καλλιτέχνη αδελφό του και συγκινεί. 

Σχεδόν έναν χρόνο μετά τον χαμό του, ο Θάνος Μικρούτσικος δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό του αδελφού του Ανδρέα που μιλώντας γι' αυτόν στο Πρώτο Θέμα δεν κρύβει τη συγκίνησή του: «Καταρχήν αδερφός. Σπουδαίος αδερφός.

Πίστεψέ με, δε μεγεθύνω, ούτε υπερβάλλω για τον ρόλο του αδερφού μου. Μου είναι αδύνατον να το κάνω αυτό. Ήταν ο τρόπος του ο μοναδικός και ο αναντικατάστατος. Πάντα σαν να κρατούσε ένα πατρικό μπαστούνι. Και πάντα ήξερε να αλλάζει, να προσαρμόζει τον ρόλο του σε σχέση με τις εποχές. Ο δικός μου άνθρωπος».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνέχισε λέγοντας: «Αγαπώ και τους γονείς μου. Αλίμονο. Αλλά οι γονείς «φεύγουν» ή φεύγουν. Ο ομφάλιος λώρος κόβεται. Μένει η αγάπη. Ο Θάνος όλες αυτές τις ιδιότητες, όλα τα συναισθήματα, όλες τις ευαισθησίες τις εξέλιξε και τις ανέπτυξε. Όταν «έφυγε» έχασα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Πήρε βαθιά ανάσα και σαν χείμαρρος ξεχύθηκε. Με τσακισμένη φωνή. Κι αυτή η απώλεια είναι ανοικονόμητη και για μένα αλλά και για την κοινωνία μας. Μεγάλη χασούρα. Μεγάλη απώλεια. Δεν το λέω με το τετριμμένο στυλ όταν για κάποιο καλλιτέχνη λέμε “τώρα χωρίς αυτόν η μουσική έγινε πιο φτωχή... Ο Θάνος ήταν υπόδειγμα συνέπειας. Ταυτόχρονα ανθρώπινος και άτεγκτος. Αμετακίνητος στις αρχές του. Δεν υπήρχε περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, να δώσει γη και ύδωρ. Να προσκυνήσει».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γύρισε τον χρόνο πίσω λέγοντας: «Υπήρξε συνεργάτης και υπουργός του Παπανδρέου. Συνεργάστηκε με τον Χρήστο Λαμπράκη για το Μέγαρο της Μουσικής. Κι όμως, όποιος ήταν κοντά του είχε καταλάβει την αδιαπραγμάτευτη συνέπειά του. Ήταν Ροβεσπιέρος. Αυστηρός και δίκαιος. Τέτοια μοντέλα ανθρώπινων χαρακτήρων δεν υπάρχουν πια. Έχω συναντήσει αρκετές γνωστές προσωπικότητες. Αλλά εντάξει, η περίπτωση του αδερφού μου είναι σπάνια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved