Η εξομολόγηση της Φουρέιρα για τον Μποτία: «Ξαναβρήκα την ευτυχία κοντά του»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Φουρέιρα για τον Μποτία: «Ξαναβρήκα την ευτυχία κοντά του»

Είναι γνωστό εδώ και περίπου ένα μήνα ότι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. 

Οι δυο τους μετρούσαν ήδη τρία χρόνια σχέσης, όταν στις αρχές του χρόνου αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Τα διαφορετικά προγράμματά τους, οι ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις τους εκείνη την εποχή αλλά και η χιλιομετρική απόσταση που τους χώριζε μιας και εκείνος είχε πάρει μεταγραφή από την Αλ Χιλάλ σε άλλη ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, απομάκρυναν το ζευγάρι που για λίγο είπε να κάνει ένα διάλειμμα και να σκεφτεί το μέλλον της σχέσης του.

Δέκα μήνες αργότερα, οι δυο τους είναι ξανά μαζί και ευτυχισμένοι και όπως είχε αποκαλύψει τον προηγούμενο μήνα το gossip-tv με παπαράτσι φωτογραφίες, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής διανύουν την καλύτερη περίοδο της σχέσης τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, η Ελένη Φουρέιρα τώρα εκμυστηρεύεται στις φίλες της πως: «Ξαναβρήκα την ευτυχία κοντά του» αναφερόμενη βέβαια στη νέα περίοδο της σχέσης της με τον Ισπανό άσο των γηπέδων.

Δείτε ξανά παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες τους μετά την επανασύνδεσή τους οι οποίες τραβήχτηκαν λίγο πριν ξεκινήσει το δεύτερο κύμα πανδημίας στη χώρα μας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved