Ευγενία Δημητροπούλου: Έτσι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: Έτσι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση

Η Ευγενία Δημητροπούλου πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ANT1, Ήλιος.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε τη νέα της συνέντευξη και μίλησε για τη συνεργασία της με τον ANT1 αλλά και όσα την ώθησαν να επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

και προτεραιότητα σας είναι πάντα το θέατρο, όπως αποδεικνύεται από την καλλιτεχνική σας πορεία, τη φετινή σεζόν ενδώσατε στην τηλε­οπτική πρόταση του ΑΝΤ1 και σας απολαμ­βάνουμε στον «Ηλιο». Ποιο ήταν κίνητρο γι' αυτή τη συνεργασία;

«Ηθελα να ξανακάνω τηλεόραση και θεωρώ πως η πρόταση για τη σειρά ήρθε την κατάλληλη στιγ­μή. Η ιστορία, το σενάριο, οι σκηνοθέτες μας και όλοι οι συνάδελφοι και συνεργάτες, καθώς και ο τρόπος που προσεγγίζει ο ΑΝΤ1 τη μυθοπλασία ήταν εχέγγυα για να προχωρήσω στη δουλειά αυτή».

Σας προβληματίζει η περιρρέουσα κατάσταση στο θέατρο και η αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας;

«Εντονα. Από τον Μάρτιο το θέα­τρο βιώνει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές και παρά τη δίψα του κοινού να παρακολουθήσει πα­ραστάσεις κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Εύχομαι να επανέλθει η κανονικότητα γρήγορα αφού το θέατρο είναι χώρος όπου μπορούν να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα».

Είστε από τους καλλιτέχνες που όταν αναλαμ­βάνουν να φέρουν ένα έργο εις πέρας δίνο­νται ολοκληρωτικά, θα κάνατε τηλεόραση και θέατρο παράλληλα;

«Δύσκολα αυτή τη στιγμή θα κατάφερνα να το συνδυάσω, δεδομένου πως τα γυρίσματα είναι καθημερινά και δεκάωρα. Συν το διάβασμα που απαιτείται και τις μετακινήσεις, το 24ωρο θα έπρεπε να διασταλεί. Ωστόσο, αν συνηθίσω λίγο τους ρυθμούς και δεδομένου του ότι λατρεύω τη δουλειά μου».

ΠΗΓΗ: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved