Παρουσιάστρια του Alpha συγκινεί: «Το 2012 έκανα το πρώτο χειρουργείο...»
Showbiz

Παρουσιάστρια του Alpha συγκινεί: «Το 2012 έκανα το πρώτο χειρουργείο...»

H γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αναφέρθηκε πρώτη φορά στο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και τη μικρή πληγή που έχει ακόμα!

Αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κρατά με το χέρι της το σημείο στο οποίο έκανε την επέμβαση, έγραψε: «Κάποιες ιστορίες είναι κρυμμένες βαθιά μέσα μας. Γιατί είναι ιστορίες πόνου, πόνου τόσο δυνατού, όπως αυτός της ενδομητρίωσης. Άκουσα πρώτη φορά τη λέξη “ενδομητρίωση” το 2012 όταν έκανα το πρώτο μου χειρουργείο!

Τότε δεν ήξερα πολλά, όμως έψαξα, έμαθα, συμβουλεύτηκα… Γιατί όταν γνωρίζεις, ο πόνος με ένα μαγικό τρόπο γίνεται λιγότερος!

Στη φωτογραφία που βλέπεις, αγγίζω το σημείο που χειρουργήθηκα! Έχει μια μικρή πληγή ακόμα, όμως δεν με νοιάζει! Αρκεί που έφυγε η πληγή από μέσα μου! Ο πόνος της ενδομητρίωσης, μπορεί κάποιες φορές να είναι σιωπηλός και κάποιες άλλες ηχηρός, όμως σίγουρα είναι πέρα για πέρα αληθινός.»!

Και πρόσθεσε η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Γιατί δεν είναι όλες οι ιστορίες όμορφες και κάθε μία είναι ξεχωριστή με τον δικό της τρόπο. Δεν θα είναι ποτέ κάτι απλό! Όσο γλυκιά, πικρή ή άχαρη κι αν είναι, κάθε ιστορία πρέπει να ακουστεί, όσο βαθιά κρυμμένη μέσα μας κι αν βρίσκεται!🔊Ας ακουστούν οι #IstoriesMesaMas!».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που πόσταρε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved