Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτοιμη να παρουσιάσει τη δική της τηλεοπτική εκπομπή;
Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτοιμη να παρουσιάσει τη δική της τηλεοπτική εκπομπή;

Για τη συνεργασία της με το Star αλλά και για το ρόλο του κριτή στο GNTM , μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Μπορεί να την γνωρίσαμε ως φωτογράφο και coach του ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο φέτος έχει τη δική της θέση ανάμεσα στα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε για τις αλλαγές στο GNTM, αλλά και για το εάν αισθάνεται έτοιμη να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή.

Έχετε αδικήσει κάποιον διαγωνιζόμενο; Κρίνετε βάσει και προσωπικοτήτων;

«Τα παιδιά τα βλέπουμε μόνο στο σετ. Εκεί θα δεις ποιος είναι πιο συνεργάσιμος, ποιος βγάζει υλικό πιο γρήγορα από κάποιον άλλον. Στη μόδα δυστυχώς δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Όλοι έχουμε πολύ συγκεκριμένη οπτική γωνία, γι’ αυτό υπάρχουν και τέσσερις κριτές, για να έχεις τέσσερις διαφορετικές απόψεις. Δεν νιώθω ότι υπάρχει αδικία, γιατί είναι όλα υποκειμενικά. Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός όταν κρίνεις μια εικόνα. Εάν κρίναμε τους χαρακτήρες τους, θα έπρεπε να κρίνουμε με συμπάθειες ή μη συμπάθειες».

Πιστεύετε πως τα ερωτικά των παικτών ίσως τους έχουν απομακρύνει από τον στόχο τους;

«Στα 20 είσαι ένας άνθρωπος στην καλύτερη ερωτεύσιμη ηλικία σου και το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό όλο αυτό που συμβαίνει. Ερωτεύεσαι, ενθουσιάζεσαι και απογοητεύεσαι, αλλά τους στόχους σου δεν τους ξεχνάς».

Tα αγόρια πάνε καλύτερα από τα κορίτσια;

«Η δεκάδα των αγοριών ήταν πολύ δυνατή, αλλά δεν πιστεύω ότι πηγαίνουν καλύτερα. Tα αγόρια είναι πιο ανταγωνιστικά και τους είναι πιο εύκολο να τσαλακωθούν. Τα κορίτσια νιώθουν ότι είναι όμορφα και δεν θέλουν να χάσουν αυτό το στοιχείο τους».

Υπάρχει μόντελινγκ πια στην Ελλάδα;

«Εμείς οι παλιές καραβάνες ξέρουμε πως η μόδα αλλάζει, έτσι όπως αλλάζει η κοινωνία. Είναι ένας πολύ ζωντανός οργανισμός. Αυτή τη στιγμή έχουν μπει τα social media, που έχουν κάνει καταστροφή στον Τύπο, αλλά αυτό δίνει τη δυνατότητα στους νέους να έχουν πολύ άμεση πληροφορία. Παλιά έπρεπε να κατέβουμε στο κέντρο της Αθήνας για να βρούμε ξένο Τύπο και τώρα μέσα στο Instagram μπορείς να παρακολουθήσεις όλα τα ξένα περιοδικά. Δεν θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει η ανάγκη να δείξουμε τα ρούχα. Ο τρόπος για να τα πουλήσεις είναι το ανθρώπινο σώμα, οπότε πάντα θα υπάρχει η ανάγκη για μοντέλα».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τους άλλους κριτές;

«Διαφωνούμε, συμφωνούμε, διαφωνούμε για να συμφωνήσουμε, πειράζει ο ένας τον άλλον… Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και περνάμε πολύ όμορφα».

Θα σας ενδιέφερε η παρουσίαση δικής σας εκπομπής;

«Επειδή είμαι ακόμα πάρα πολύ μέσα στο “GNTM”, δεν μπορώ να φανταστώ αυτή τη στιγμή κάτι. Είμαι όμως πάντα ανοιχτή σε προτάσεις. Μου αρέσει η τηλεόραση. Τώρα, αν θα είναι εμπρός ή πίσω από τις κάμερες, δεν με ενδιαφέρει και τόσο».

Πώς σας φέρεται ο κόσμος στα social media;

«Στο Τwitter, που είναι ανώνυμο, μιλάνε πιο επιθετικά, αλλά αυτός είναι και ο ρόλος του. Στο Instagram παίρνω μόνο αγάπη. Εάν κάποιος μιλήσει περίεργα, ξέρω πώς να τον χειριστώ: block και report. Τώρα με την πανδημία ο κόσμος έχει πολλά νεύρα και έχει βρει ένα κομμάτι στα social media και βγάζει τα εσώψυχά του. Ας μην του το πάρουμε κι αυτό, γιατί είναι ωραίο να μπορείς να μπεις μέσα και να ξεδώσεις».

ΠΗΓΗ:ΤΗΛΕΡΑΜΑ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved