Ασημακοπούλου: Αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στα γυρίσματα για τη "Φαμίλια"
Showbiz

Ασημακοπούλου: Αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στα γυρίσματα για τη "Φαμίλια"

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη νέα κωμική σειρά του ANT1

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε τη νέα της συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σειράς, H Φαμίλια αλλά και για στα κοινά στοιχεία του ρόλου της με αυτά της κανονικής της ζωής.

Η ηρωίδα που υποδύεστε στη σειρά, η Μαίρη, τι χαρακτήρας είναι;

Η Μαίρη είναι ένας πολυδιάστατος χαρακτήρας. Έκανε οικογένεια από πολύ μικρή και είναι προγραμματισμένη από την παιδική της ηλικία να πετυχαίνει σε όλα, να είναι η σωστή και π καλή μαθή­τρια της ζωής. Το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, αλλά όλο αυτό την έχει γεμίσει με ένα μεγάλο άγχος, θέλει, να ελέγχει τα πάντα, να εί­ναι σωστή όσον αφορά τη σχέση της, τα παιδιά της, το επάγγελμα της, και αυτό είναι κάτι πολύ εξαντλητικό για την ίδια. Γι' αυτό και τη βλέπουμε πολλές φορές να ξεφεύγει και να ξεσπάει. Είναι πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές Μαιρούλες γύρω μας. Δηλαδή, γυναίκες που προσπαθούν να τα καταφέρουν και στο σπίτι, και σαν νοικοκυρές, και σαν μαμάδες, και σαν σύζυγοι. Η Μαίρη αγωνίζεται για όλα. Παλεύει και διεκδικεί τη ζωή και τη σχέ­ση της, πηγαίνει στον ψυχαναλυτή, προσπαθεί να γίνει καλή μητέ­ρα. Νομίζω ότι είναι καλό παράδειγμα για όλους. Βλέπουμε τα λάθη της, ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τον σύντροφο της στο ερωτικό κομμάτι. Η Μαίρη μιλάει για πολλά πράγματα που βιώνουν οι γυναίκες, όπως είναι η αγωνία και η κούραση. Βλέπω άλλες πτυχές της σε κάθε γύρισμα, και αυτό είναι όμορφο και καλλιτεχνικά, γιατί με κάνει να καταλαβαίνω και να σκέφτομαι όπως μία άλλη γυναίκα. Η Μαίρη είναι εντελώς κόντρα σε εμένα, καθώς εγώ δεν έχω παιδιά, δεν είμαι παντρεμένη, δεν είμαι ποινικολόγος. Είναι εντελώς διαφορετική η ζωή μου και μέσα από τη Μαίρη κα­ταλαβαίνω περισσότερο και κομμάτια της μητέρας μου, που πάντα ήταν η εργαζόμενη γυναίκα που έπρεπε να τα προλάβει όλα. Κα­ταλαβαίνω πιο πολύ τις γυναίκες γύρω μου, οι οποίες βιώνουν την κατάσταση που περνάει η Μαίρη. Χαίρομαι πάρα πολύ που ερμη­νεύω αυτόν τον ρόλο.

Έχετε κοινά στοιχεία μαζί της;

Νομίζω ότι έχω κομμάτια του άγχους της Μαίρης αλλά και τα πιο ευαίσθητα της τρυφερότητας, της ανάγκης να αγαπώ και να με αγαπούν, Πιστεύω ότι η Μαίρη έχει πολλά στοιχεία από πολλούς ανθρώπους.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τους συντελεστές της σειράς;

Νιώθω τυχερή που συνάντησα αυτούς τους υπέροχους συνεργάτες- ανθρώπους, όπως ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Υρώ Μανέ, η Ιωάννα Μαυρέα, ο Μιχάλης Σαράντης, η Ελεάνα Στραβοδήμου, ο Βασίλης Θωμόπουλος, η Νεφέλη Οικονόμου, η Μαρίτα Γαγάνη, καθώς και όλους τους συντελεστές που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες.

Από τα πλάνα από τα παρασκήνια που βλέπουμε στο τέλος κάθε επεισοδίου φαίνεται πως υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα...

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ γελάμε! Θα ήταν πολύ εν­διαφέρον κάποια στιγμή να γίνουν επεισόδια με όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια.,(Γελάει) Είναι πολύ σπουδαίο να χαίρεσαι στη δουλειά σου. Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη δουλειά, αλλά και για τη συνεργασία και για την πολύ ωραία σχέση που έχουμε ανα­πτύξει με τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες.

Η Μαίρη και ο Γιάννης πηγαίνουν σε σύμβουλο γάμου. Σας βρί­σκει υπέρ μια τέτοια απόφαση;

Βέβαια, και έχω πάρα πολλούς φίλους που έχουν πάει σε σύμβου­λο γάμου και έχουν σώσει τους γάμους τους, και το θεωρώ πάρα πολύ ωραίο παράδειγμα αυτό. Πιστεύω ότι ένας σύμβουλος γάμου μπορεί να σώσει ένα ζευγάρι από τον χωρισμό. Είναι μια όμορφη διαδικασία, γιατί βγάζεις την αλήθεια σου. Είμαι υπέρ! θεωρώ ότι είναι καλό να ψάχνεις τον εαυτό σου και να αγωνίζεσαι για όλες τις σχέσεις που θες να διατηρήσεις στη ζωή σου. Τίποτα δεν είναι δε­δομένο και πρέπει να αγωνιζόμαστε συνέχεια και να διεκδικούμε την αγάπη για τον εαυτό μας, για τη σχέση μας, για τη δουλειά μας και για τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν.

Η δική σας φαμίλια μοιάζει με τη «Φαμίλια» που βλέπουμε;

Υπάρχει αυτή η αγάπη, η οικειότητα και πολλές σκηνές τις έχω ζήσει κι εγώ. Είναι αρκετά τα κομμάτια που έχω βιώσει ως παιδί στη δι­κή μου οικογένεια, σε ένα άλλο πλαίσιο, βέβαια, γιατί οι γονείς μου ήταν κάπως διαφορετικοί. Τα περισσότερα που λέμε στα παιδιά στο σίριαλ είναι αυτά που έχω ακούσει κι εγώ ως παιδί. Δηλαδή, έχω αυτή τη μνήμη. Κατά κάποιο τρόπο, η «Φαμίλια» έχει πολλά κοινά στοιχεία με τη δική μου φαμίλια...

ΠΗΓΗ:ΜΥ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved