Η Στανίση στο gossip-tv: «Ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του στο ασθενές φύλο»
Showbiz

Η Στανίση στο gossip-tv: «Ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του στο ασθενές φύλο»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια περνάει το δικό της μήνυμα για αυτή την ξεχωριστή ημέρα που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες!

Η Κατερίνα Στανίση σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως υπήρξε θύμα κακοποίησης από σύντροφο της και πραγματικά είχε σοκάρει με τις δηλώσεις της: «Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο. Τόσο πολύ που να έρχομαι σε αφασία και να μου ρίχνουν ορό για να συνέλθω», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε «Φοβόμουν. Οι άλλοι γύρω μου, μού είχαν δημιουργήσει τον φόβο ότι θα με μαχαιρώσει».

«Είχα σημάδια όταν τραγουδούσα. Ήξερε όλη η νύχτα τι ζωή περνούσα, αφού πήγαινα σημαδεμένη και πρησμένη. Προσπαθούσα να κάνω κάποια καμουφλάζ για να μη φαίνεται ότι έχω δεχτεί βία. Σκέψου ότι μου λείπουν και μαλλιά, γιατί μου τα έχουν ξεριζώσει. Φοβόμουν να το πω και στους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά ούτε και στους συναδέλφους μου, διότι δεν ήθελα να χαλάσει αυτό που είχα χτίσει, την καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς τι περνώ και να δίνω δικαιώματα. Ο κύριος λόγος ήταν ο φόβος για όλο αυτό».

Η Κατερίνα Στανίση σήμερα περνάει το δικό της κοινωνικό μήνυμα αποκλειστικά και μιλάει με τα πιο γλυκά λόγια για το γυναικείο φύλο: «Η γυναίκα θα έπρεπε πολύ περισσότερο να υποστηρίζεται γενικώς αλλά και από το κράτος, διότι δεν υποστηρίζεται σήμερα η γυναίκα όπως υποστηρίζεται σε άλλες χώρες του κόσμου γι αυτό και γίνονται πολλά και διαφορά περιστατικά και ο καθένας βγάζει όλα τα απωθημένα του πάνω στο αδύναμο φύλο. Η γυναίκα έχει πολλούς ρόλους και θα πρέπει να την αγαπάμε και να την σεβόμαστε, διότι είναι μάνα, σύζυγος, νοικοκυρά είναι και πάρα πολλά άλλα! Οι γυναίκες δουλεύουν εξίσου σκληρά όπως και οι άντρες. Πρέπει να την υπολογίζουμε.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Η κακοποίηση δεν είναι μόνο βιασμός ξυλοδαρμός, η αυτοκτονία, ο λεκτικός και φτάνει η γυναίκα σε ένα αδιέξοδο και δεν έχει μια βοήθεια και όλα αυτά πρέπει να τιμωρούνται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved