Η Μοιραράκη στο gossip-tv για τις γυναίκες που δέχονται βία: «Πρέπει να φύγει ο φόβος»!
Showbiz

Η Μοιραράκη στο gossip-tv για τις γυναίκες που δέχονται βία: «Πρέπει να φύγει ο φόβος»!

H Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Η γνωστή επιχειρηματίας περνάει το δικό της κοινωνικό μήνυμα και ενθαρρύνει με τον πιο γλυκό τρόπο τις γυναίκες που υπήρξαν ή είναι ακόμα θύματα οποιασδήποτε κακοποίησης να το επικοινωνήσουν και να βάλουν τέλος στην κάθε είδους βία.

Η Δέσποινα Μοιραράκη υπήρξε κι εκείνη πριν από αρκετά χρόνια θύμα κακοποίησης.

Μέσα από την προσωπική της εμπειρία περνάει το δικό της μήνυμα αποκλειστικά σε όλες τις γυναίκες.

Η Δέσποινα Μοιραράκη δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv: «Θέλω να μιλήσω σε όλες τις γυναίκες και να πω το πιο σημαντικό από όλα. Δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι κάτω και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπομένουμε τη βία. Πρέπει να σηκώνουμε το ανάστημά μας, να πατάμε στα πόδια μας γερά και κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε αμέσως την βία απέναντί μας. Είναι το πιο σημαντικό από όλα! Όσο βλέπουν οι άλλοι ότι εμείς ανεχόμαστε το παραμικρό, το πολύ μικρό έχει την δυνατότητα να γίνει πάρα πολύ μεγάλο και πραγματικά θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες ότι δεν αξίζουμε τέτοια μεταχείριση».

Και συνέχισε λέγοντας: Πρέπει να είμαστε δυνατές πάνω από όλα στην ψυχή μας και μετά σε όλα τα άλλα! Δεν πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι αλλά πρέπει να φύγει από μέσα μας ο φόβος. Ο φόβος είναι που δημιουργεί όλο το πρόβλημα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved