Φανή Γεωργακοπούλου: «Έχω δεχτεί αρνητικά μηνύματα για το ρόλο της Βίκυς»
Showbiz

Φανή Γεωργακοπούλου: «Έχω δεχτεί αρνητικά μηνύματα για το ρόλο της Βίκυς»

Η Φανή Γεωργακοπούλου είναι ένα χαρούμενο και ήρεμο κορίτσι όμως στις «8 λέξεις» υποδύεται τη δολοπλόκα δολοφόνο.

Η γλυκιά ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε αν έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια για τον ρόλο της Βίκυς, ενώ αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός.

Έχεις δεχτεί αρνητικά σχόλια σαν Βίκυ;

Βέβαια. Έχω διαβάσει μηνύματα κάτω από τρέιλερ με σκηνές που με είχαν πιάσει και με είχαν βάλει στη φυλακή και έλεγαν: «Μπράβο, καλά της έκαναν. Το καθίκι, ντροπή της». Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Κάθε μέρα (γιατί η σειρά προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη) με βλέπουν οι άνθρωποι και επηρεάζονται. Και μένα μου έχει συμβεί αυτό. Βλέπω, ας πούμε, στον δρόμο έναν ηθοποιό που παίζει σε κωμική σειρά και θέλω να τον πάρω αγκαλιά, γιατί περνάω μαζί του καλά, με γεμίζει ωραία συναισθήματα. Ενώ αντιθέτως, όταν βλέπω κάποιον που υποδύεται κάτι απωθητικό, είμαι μαζεμένη όταν θα τον συναντήσω.

Πώς μπορεί ένας τόσο χαρούμενος άνθρωπος να υποδυθεί μια δολοπλόκα δολοφόνο;

Αυτό είναι που μου αρέσει τόσο πολύ σ' αυτήν τη δουλειά, ότι μπορώ να αλλάζω προσωπικότητες. Εννοείται ότι τη χαρά που έχω μέσα μου δεν θέλω ποτέ να τη χάσω και εύχομαι όλος ο κόσμος να νιώθει έτσι. Δεν είναι, βέβαια, όλες οι μέρες ίδιες ούτε όλες οι εποχές εύκολες -ειδικά με αυτά που συμβαίνουν τώρα-, οπότε καμιά φορά πιέζω τον εαυτό μου να βρίσκω τη χαρά όταν τη χάνω. Γιατί όταν τη χάνω, κάπως χάνω και την ισορροπία μου. Έχω ταυτιστεί με τη χαρά για να πορεύομαι στη ζωή. Έχω βέβαια και ανησυχίες, έχω και άγχος, έχω ό,τι κουβαλάμε όλοι. Αλλά όταν μπαίνω σε έναν διαφορετικό ρόλο, στον οποίο κανείς δεν με φαντάζεται -όποιος, ας πούμε, με ξέρει και με έχει δει ως κωμική, όταν του λέω ότι κάνω κάτι δραματικό, του φαίνεται κάπως αστείο-, αυτό είναι ένα πολύ ωραίο βραβείο για μένα.

Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Αυτό, να σου πω την αλήθεια, δεν το κατάλαβα πώς συνέβη στη ζωή μου. Από μικρή, θα σου πω τώρα κάτι πολύ κλισέ, αυτό ήταν το παιχνίδι μου. Θυμάμαι να κλείνομαι σε ένα δωμάτιο και να παίζω διάφορους ρόλους. Το είδαν λοιπόν οι γονείς μου, και ενώ είμαι από επαρχία, από την Κάτω Αχαία Πατρών, και το τονίζω αυτό γιατί δεν είχαμε τις υποδομές, με έβαλαν σε μια θεατρική ομάδα. Και μετά αντιλήφθηκα ότι αυτό υπάρχει και ως επάγγελμα. Δεν είχα καταλάβει ότι κάποιος πληρώνεται για να το κάνει. Οπότε αποφάσισα να το ακολουθήσω. Οι γονείς μου με ενθάρρυναν πάρα πολύ, γιατί θέλουν να με βλέπουν ευτυχισμένη. Από μικρούς μας άφηναν ελεύθερους εμένα και τον αδερφό μου. Ηθελαν να φύγουμε από εκεί, να ζήσουμε πράγματα. Θεωρώ ότι θαυμάζουν αυτό που κάνω. Νιώθουν πολύ ωραία.

Με τόσα γυρίσματα, βρίσκεις καθόλου ελεύθερο χρόνο για σένα;

Έχουν υπάρξει και περίοδοι που είχα πιο πολλή δουλειά. Τώρα με αυτή την κατάσταση, δεν έχω θέατρο φέτος, οπότε εννοείται πως έχω πολύ πιο ελεύθερο χρόνο. Εγώ όμως δεν είμαι και πολύ του ελεύθερου χρόνου. Μου αρέσει να κάνω πράγματα, να κινούμαι. Αν δεν έχω δουλειά, ψάχνω και βρίσκω. Κάνω γυμναστική, φροντίζω τα λουλούδια στο μπαλκόνι μου, πηγαίνω σούπερ μάρκετ, πηγαίνω σε δημόσιες υπηρεσίες, περπατάω πολύ, βλέπω τους φίλους μου, βρίσκω πράγματα να κάνω, είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved