Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και η ευχή για το νέο έτος
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και η ευχή για το νέο έτος

Σε Χριστουγεννιάτικο mood η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μπορεί να απουσιάζει από την τηλεόραση, ωστόσο θα απασχολήσει συχνά τα media με εξελίξεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά της αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μπορεί οι δυο τους αρχικά να απέφευγαν να μιλήσουν για την προσωπική τους ζωής, μέχρι που στα social media ανέβηκαν οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες.

Το ζευγάρι περνά την περίοδο του lockdown μαζί, κάνοντας αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και ρομαντικά γεύματα εντός σπιτιού, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει σχετικά στιγμιότυπα στο instagram.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες το όνομα της Κωνσταντίνας ακούστηκε έντονα για το My Style Rocks. Αυτή τη φορά η ίδια δεν θα βρεθεί στο ρόλο της παρουσιάστριας, αλλά σε μια εμφάνιση - έκπληξη.

Σε ένα από τα επόμενα Gala η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενδέχεται να βρεθεί στο πλατό έχοντας μάλιστα θέση στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής. Για την ώρα πάντως η παρουσιάστρια μπαίνει σε christmas mood, έχοντας ξεκινήσει τον στολισμό για τις γιορτές.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε αλλά και το μήνυμα που έστειλε μέσω instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved