Θανάσης Ευθυμιάδης: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης!
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης!

Θύμα χάκερ στο Instagram έπεσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης πριν από λίγες ημέρες.

Ο λογαριασμός του γνωστού ηθοποιού, που δημιουργήθηκε λίγους μήνες πριν κι έγινε αμέσως πολύ δημοφιλής λόγω των εναλλακτικών αναρτήσεών του, «χάθηκε» ξαφνικά από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο ν’ απευθύνεται στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βγάλει μια άκρη.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης με τη σύζυγό του

Όπως έχει συμβεί κατά καιρούς σε πολλούς λογαριασμούς ονομάτων από τον καλλιτεχνικό χώρο, έτσι και στην περίπτωση του Θανάση Ευθυμιάδη η Instagramική σελίδα του απέκτησε ξαφνικά τουρκικό όνομα και στην πορεία οι δημοσιεύσεις της εξαφανίστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία από τις αναρτήσεις του είχε προκαλέσει μεγάλο ντόρο στα social media γενικότερα, καθώς ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία του στην τουαλέτα του σπιτιού του, συνοδεύοντάς τη με συμβουλές αφόδευσης για τη σωστή λειτουργία του εντέρου και την καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας.

Γενικότερα όμως, ο Θανάσης στις δημοσιεύσεις του έδινε συχνά χρηστικές συμβουλές για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων. Στο παρελθόν, για παράδειγμα, είχε ανεβάσει ένα βίντεο δείχνοντας τον τρόπο που καθαρίζεται σωστά η μύτη, όπως επίσης κι άλλο ένα με tips διαλογισμού.

Εξάλλου, η επιθυμία του να μοιραστεί στιγμιότυπα από τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που ακολουθούν ο ίδιος και η γυναίκα του Άννα Δημητρίεβιτς ήταν και ο λόγος που τον ώθησε ν’ αποκτήσει λογαριασμό στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved