Άγγελος Λάτσιος: Τα τρία διαφορετικά look του 18χρονου που μας εντυπωσίασαν
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Τα τρία διαφορετικά look του 18χρονου που μας εντυπωσίασαν

Ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, σε λίγες μέρες γίνεται 18 χρονών και πειραματίζεται ακόμα με το στυλ του!

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο γοητευτικός γιος της λαμπερής παρουσιάστριας, η οποία έχει μιλήσει δεκάδες φορές μέσα από την εκπομπή που παρουσίαζε στον Alpha για εκείνον, έχει αλλάξει αρκετά.

Είναι εξάλλου αυτή η φάση που ιδίως τα αγόρια πειραματίζονται με το look τους.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένα γοητευτικό αγόρι που έχει αδυναμία στα τατουάζ, λατρεύει τη γυμναστική και του αρέσει να αλλάζει look συχνά... Κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες γίνονται viral ενώ τα σχόλια είναι χιλιάδες.

«Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει… Μόνο στα ζόρια το καταλαβαίνω κάπως», είχε πει η Ελένη στα περσινά γενέθλια του γιου της και είχε προσθέσει πως τον τελευταίο χρόνο ο Άγγελός της έχει αλλάξει πολύ και πλέον δεν είναι το μικρό τους παιδί αλλά ένας έφηβος – άντρας... Αυτό βέβαια το είδαμε και στην τελευταία εκπομπή της, που η Ελένη Μενεγάκη χώθηκε στην αγκαλιά του λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της από την tv!

Το τελευταίο ένα χρόνο τον είδαμε με τρία διαφορετικά look και ομολογούμε ότι του πάνε και τα τρία εξίσου το ίδιο, δείτε τα και εσείς... στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved