Η άγνωστη δράση του Αλέξανδρου Τσουβέλα που λίγοι γνωρίζουν!
Showbiz

Η άγνωστη δράση του Αλέξανδρου Τσουβέλα που λίγοι γνωρίζουν!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έκανε τη διαφορά φέτος στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το παιχνίδι που παρουσιάζει μέσα από το ταξί του. 

Ο γνωστός παρουσιαστής και stand up comedian μακριά από τηλεοπτικά πλατό και τα γυρίσματα είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που με προσωπικό κόστος περιθάλπει αδέσποτα που βρίσκει στον δρόμο.

«Έχω σώσει 69 σκυλιά μέχρι στιγμής. Τα παίρνω από τον δρόμο και επειδή από τις φιλοζωικές δεν είχα καλή εμπειρία, γιατί έχω καλή πίστη... Τέλος πάντων… Δεν θέλω να ονομάσω κάποιον απλά ανακάλυψα ότι χωρίς να στοχοποιώ κάποιον –εγώ μόνος μου το ανακάλυψα και το βίωσα- ότι για παράδειγμα έδινα 60 ευρώ για ένα σακί τροφής και έκανε 38 ευρώ. Και εγώ δεν ζήταγα ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα προκειμένου να σώσουμε τα σκυλιά. Να βοηθήσουμε. Και το ανακάλυψα συγκεντρωτικά μετά» είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου βρέθηκε για να δώσει συνέντευξη.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας πρόσθεσε:

«Ήταν μία ομάδα διαδικτυακή και δεν μιλάω για όλους γιατί υπάρχουν και εκείνοι που κάνουν τεράστιο αγώνα. Έτσι αποφάσισα να το αναλάβω μόνος μου. Ε, εγώ ξεφραγκιάστηκα –και το λέω δημόσια πλέον- γιατί για να παίρνεις ένα σκυλί, να το στειρώνεις, να του παίρνεις τα χάπια και γενικά να το φροντίζεις είναι δύσκολο. Προσπαθούσαμε μετά με τη σύντροφό μου να τα προωθούμε σε οικογένειες τα ζωάκια αυτά».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved