Αποκλειστικό: The Bachelor: «Είμαι η Έλενα Μπάση, ετών 38, κι αυτή θα παραμείνω!»
Showbiz

Αποκλειστικό: The Bachelor: «Είμαι η Έλενα Μπάση, ετών 38, κι αυτή θα παραμείνω!»

Από τη Νέα Υόρκη με πολλή αγάπη μιλάει αποκλειστικά στο Gossip-tv.gr η Έλενα Μπάση, η τραγουδίστρια που δοκίμασε την τύχη της στο The Bachelor διεκδικώντας την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, όμως δεν τα κατάφερε! 

Η ίδια έχει επιστρέψει κανονικά στους παλιούς της ρυθμούς πριν κάνει ένα διάλειμμα για το ριάλιτι αγάπης και βρίσκεται στη "βάση" της, τη Νέα Υόρκη, "χτυπημένη" και εκείνη από την πανδημία.

Η όμορφη τραγουδίστρια που προκάλεσε ντόρο με την... ηλικία της καθώς ήταν πολλοί εκείνοι που αμφισβήτησαν τα... 38 της χρόνια, μιλάει για τη γεύση που της άφησε η συμμετοχή της στο The Bachelor, για τις πρώην συμπαίκτριές της που θεωρεί... φίδια, για εκείνες που θα συνεχίσει να είναι φίλη αλλά και για τα... όνειρα που είχε για εκείνη και τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

thebachelorgr_123403372_126948278931164_53423001220165271_n.jpg

Όσο για το... μονόπετρο που κοσμεί στο χέρι της και άφησε να εννοηθεί σε τηλεοπτική της εμφάνιση πως μετά το παιχνίδι βρήκε τον άντρα των ονείρων της, η Έλενα Μπάση τηρεί σιγή... ιχθύος.

Διαβάστε παρακάτω τι δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv για όλα η Έλενα Μπάση:

Και τώρα τι μετά το Bachelor; Πώς συνεχίζεται η ζωή σας;

Και μετά το Bachelor η ζωή μου είναι σχεδόν ίδια διότι η Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων αποφασίζει για μένα, χωρίς εμένα! Βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη μέχρι να αποφασίσουν κι εδώ τι μέλλει γενέσθαι! Συνεχίζω φυσικά να τραγουδάω αλλά έχω πολλά όνειρα και στόχους.

Στην εκπομπή Happy Day αφήσατε να εννοηθεί με το μονόπετρο που φορούσατε πως προλάβατε να βρείτε τον έρωτα εκτός Bachelor; Ισχύει και αν ναι, μιλήστε μας για τον άντρα που σας έχει κλέψει την καρδιά… Είναι ο άντρας που θέλετε να κάνετε μαζί του οικογένεια;

Τα εν Οίκω μη εν δήμω.

Τι γεύση σας άφησε η συμμετοχή σας στο The Bachelor;

Η γεύση που μου άφησε το Bachelor είναι γλυκιά, αλμυρή, ξινή, πικρή, στυφή, umami! Ανάλογα με το τι συμπεριφορά είχε κάθε κοπέλα, κάθε φορά! Σίγουρα θα παραμείνει μια αλησμόνητη εμπειρία με μπόλικη δόση τρέλας και άφθονο ερωτισμό!

Φανταστήκατε ποτέ τη ζωή σας με τον Παναγιώτη Βασιλάκο όσο καιρό ήσασταν μέσα στο Bachelor;

Δεν τη φαντάστηκα, την οραματίστηκα και την ονειρεύτηκα συνάμα! Όμως ο Θεός έχει αλλά σχέδια για μένα και για εκείνον.

Ποια κοπέλα που συνεχίζει να είναι μέσα στο Bachelor, θεωρείτε ύπουλη και με στρατηγική;

Ύπουλη και με στρατηγική Αντζελίνα ξεκάθαρα! Πιο ξεκάθαρα πεθαίνεις! Υπάρχουν όμως κι άλλες που ακολουθούν καταϊδρωμένες!!!

Με ποιες κοπέλες ήρθατε κοντά και γίνατε φίλες;

Θεωρώ φίλες μου χωρίς να παίζει ρόλο η σειρά που θα τις αναφέρω: Σία, Νικόλ, Μαγδαληνή, Χριστίνα, Εριέττα.

Θα κρατήσετε φιλίες μέσα από το Bachelor;

Εγώ θα προσπαθήσω να κρατήσω αυτές τις φιλίες και να τις κάνω ακόμη πιο ισχυρές! Δεν εξαρτάται όμως μόνο από μένα.

Έγινε πολύς ντόρος για την ηλικία σας και τελικά η μόνη που την έμαθε ήταν η Ναταλία Γερμανού που αποδείχτηκε ότι δεν ήσασταν συμμαθήτριες. Σας ενόχλησε όλος αυτός ο ντόρος;

Ο ντόρος όχι απλά δεν με ενόχλησε αλλά τον λάτρεψα όπως κι όλους του fans και τους haters επίσης! Είμαι ευγνώμων!

Η αλήθεια είναι πως μόνο σε εκείνη επέτρεψα να δει την ταυτότητα μου και θα το ξαναέκανα γιατί την λατρεύω, την θαυμάζω, την εμπιστεύομαι! Είναι σαν να βλέπω τον εαυτό μου σε εκείνη! Ανέφερα μια ημερομηνία για το πότε γεννήθηκα! Είναι η αληθινή όμως; Χαχαχα! Εγώ είμαι η Έλενα Μπάση, ετών 38, κι αυτή θα παραμείνω!

Τι απαντάτε σε όσους έχουν βγάλει «χολή» για το Bachelor;

Ο όχλος πάντα ήταν κριτής ενός καλού πράγματος. Κανείς δεν είναι πιο άδικος στην κρίση του απ' αυτόν που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του! Ο μόνος τρόπος να μην δεχόμαστε κριτική είναι να μην λέμε τίποτα, να μην κάνουμε τίποτα, να είμαστε ένα τίποτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved