Πετρουτσέλι - Γούτος: Το αποφάσισαν! Ο θρησκευτικός γάμος και η νονά - έκπληξη!
Showbiz

Πετρουτσέλι - Γούτος: Το αποφάσισαν! Ο θρησκευτικός γάμος και η νονά - έκπληξη!

Τον θρησκευτικό γάμο σκέφτονται η Φλόριντα Πετρουτσέλι κα ο σύζυγος της, Άρης Γούτος, που συγκαταλέγονται στα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μπορεί να έχουν τελέσει πολιτικό γάμο, έχουν στα σχέδια τους να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο, αλλά όχι τώρα. θέλουμε να είμαστε οι δυο μας, όχι να κάνουμε πάρτι. Λέμε κάποια στιγμή να κάνουμε οι δυο μας ένα ταξίδι με τους κουμπάρους μας και να παντρευτούμε εκεί», αποκαλύπτει.

Σημειώνεται ότι η Φλόριντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 14 Απριλίου 2017 στην Αθήνα, ενώ η μελαχρινή καλλονή ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. «Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, αντιθέτως, τον δυναμώνει.

Φυσικά, όταν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο», αναφέρει, δηλώνοντας ότι έχει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Η ίδια μας μίλησε και για τη βάπτιση του δεύτερου παιδιού τους, αλλά και για το ποια γνωστή παρουσιάστρια θα είναι η νονά.

«Η βάπτιση του γιου μας θα γίνει στην Αθήνα, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα. θα τον ονομάσουμε Κωνσταντίνο και νονά θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη», σύμφωνα με το Secter.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved