Νάντια Φοντάνα: Τι κάνει σήμερα η μελαχρινή καλλονή μετά την οικονομική καταστροφή της
Showbiz

Νάντια Φοντάνα: Τι κάνει σήμερα η μελαχρινή καλλονή μετά την οικονομική καταστροφή της

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για την Νάντια Φοντάνα!

Να σας θυμίσουμε πως η θρυλική χορεύτρια έκλεισε πριν από χρόνια το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ το οποίο είχε ανοίξει πριν από δεκαπέντε χρόνια ύστερα από χρέη-βουνό που της δημιούργησαν κακοί συνεργάτες της. Μάλιστα αναγκάστηκε για να ξεχρεώσει να πουλήσεις το σπίτι της. Μοναδική «ανάσα» η τιμητική σύνταξη, που έχει ναι μεν εγκριθεί αλλά δεν την έχει πάρει ακόμα. Ο Φώτης Μεταξόπουλος αναφέρθηκε στην συνέντευξή του για την Νάντια Φοντάνα.

Με τη Νάντια Φοντάνα έχετε επικοινωνία;

Ναι, έχω επαφή με τη Νάντια, η οποία πέρασε ένα μεγάλο "κάζο", είχε ένα κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ, πήγε να κάνει μια εγχείρηση, κι έβαλε έναν Αλβανό μέσα και της έκανε την επιχείρηση... Της έπαιξε 100.000 ευρώ και την άφησε στο χρέος, πούλησε σπίτια, πούλησε τα πάντα... Ευτυχώς έτρεξα εγώ τώρα τελευταία και της έβγαλα τιμητική σύνταξη, σύμφωνα με το Λοιπόν.

Πώς είναι η υγεία της;

Εντάξει, όσο μπορεί είναι καλά. Όταν περνάνε τα χρόνια είναι δύσκολα. Έχω φιλοσοφήσει τη ζωή, ανακάλυψα ότι για να ζεις ευτυχισμένος, θα πρέπει να "με αγαπάω", αυτό λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου στον καθρέπτη μόλις ξυρίζομαι, κι αυτός μου λέει το ίδιο. Αυτό μου δίνει δύναμη. Ό,τι καλό, καλώς να έρθει, ό,τι κακό, je m’ en fous, είναι άμυνα στον οργανισμό, δεν είναι αναισθησία. Αν μου πουν τώρα καίγεται το σπίτι σου, το ίδιο θα πω, θα πρέπει να πεθάνω;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved