Μπουρδούμης: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο του θα είναι απίθανα μέσα στο μοντέρνο σπιτικό τους
Showbiz

Μπουρδούμης: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο του θα είναι απίθανα μέσα στο μοντέρνο σπιτικό τους

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν στις 22 Ιουλίου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη και αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που το ζευγάρι θα τα γιορτάσει παρέα με το μωρό του.

Παρόλο που για πολύ καιρό στην αρχή της σχέσης του το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γενικότερα, στη συνέχεια, απέφευγε να εκτίθεται και πολύ, πλέον όλοι μιλούν για ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz.

O γάμος τους έγινε αρχές του καλοκαιριού και φυσικά ο γιος τους ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Στιγμές όμορφες που εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει αφού ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ως περήφανος πατέρας, δεν σταματά να τις μοιράζεται μαζί μας, μέσα από τις αναρτήσεις του στο instagram.

Και μπορεί να μην διανύουμε και την καλύτερη περίοδο αφού ο κορονοϊός καλπάζει, ωστόσο από εκείνες τις στιγμές που θα μας κάνουν έστω για λίγο να ξεχαστούμε είναι οι ομορφιές μέσα στο σπίτι και μιας που είμαστε προ των πυλών για τα φετινά Χριστούγεννα, ας στολίσουμε λίγο νωρίτερα μιας και η καραντίνα γίνει λίγο πιο γλυκιά, όπως έκανε και το ζευγάρι.

Το σπιτικό τους όπως και εσύ θα δεις μέσα από τη gallery είναι ζεστό, όμορφα διακοσμημένο, μοντέρνο και άνετο και με ιδιαίτερα αντικείμενα.

Δες το στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved