Χασαπόπουλος - Βούλγαρη: Όσα αποκάλυψαν για τη φετινή τους συνεργασία
Showbiz

Χασαπόπουλος - Βούλγαρη: Όσα αποκάλυψαν για τη φετινή τους συνεργασία

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη παρουσιάζουν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

Οι δύο δημοσιογράφοι παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για την εκπομπή τους, για το αν τους στεναχώρησε η αποχώρηση τους από το OPEN και αν έχουν βιώσει πόλεμο στη δουλειά.

Τρείς μήνα σχεδόν στον τηλεοπτικό αέρα του ΜΕGΑ και το πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα που παρουσιάζετε έχει ουσιαστικά ξεχωρίσει.

Ανθή Βούλγαρη: Δόξα τω Θεώ, πάμε καλά. Κάθε ημέρα ανεβαίνουμε. Είναι μαραθώνιος. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Άλλωστε, τον τελευταίο λόγο έχει πάντα ό τηλεθεατής.

Ιορδάνη, πώς αισθάνεσαι με την επιστροφή σου στο ΜΕGΑ;

Με γέμισε πολλά, όμορφα συναισθήματα. Βρήκα ανθρώπους από το παρελθόν, ξανακούω το ίδιο σήμα σταθμού, δουλεύω για μια εκπομπή αντίστοιχη με αυτή που έκανα στο παρελθόν στο κανάλι. Είναι πολύ συγκινητικό. Η ζωή κάνει κύκλους. Χαίρομαι που επέστρεψα στα γνώριμα παλιά λημέρια.

Φανταζόσουν πριν από δύο χρόνια, όταν έκλεισε οριστικά το Μεγάλο Κανάλι, ότι υπήρχε πιθανότητα να ανοίξει ξανά;

Όχι, δεν το φανταζόμουν ποτέ. Αρχικώς δεν πίστευα ότι θα έκλεινε ποτέ το ΜΕGΑ. Όταν συνέβη, ήταν σαν πένθος. Θεωρούσα ότι τέλειωσε μια εποχή. Κι όμως είδες πώς ήρθαν τα πράγματα; Άνοιξε ξανά και βρισκόμαστε εδώ.

Ανθή, τι σε έχει διδάξει η εμπειρία παρουσίασης ενημερωτικών προγραμμάτων που εδώ και δύο χρόνια υπηρετείς;

Πως κάθε ημέρα είναι διαφορετική. Είμαι, νομίζω, πια πιο ευέλικτη. Αν με έχει διδάξει κάτι αυτή η εμπειρία, είναι ότι πρέπει πάντα να είμαι καλά διαβασμένη και ενημερωμένη.

Παρά το γεγονός ότι παρουσιάσατε, από κοινού, με μεγάλη επιτυχία, την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΟΡΕΝ, αποχωρήσατε. Σας στενοχώρησε;

ΑνΘ. Βουλγ. Με στενοχώρησε ότι δεν πίστεψαν στις δυνάμεις μου. Ήταν καθαρά δική μου επιλογή να φύγω. Έτσι, όμως, είναι αυτή η δουλειά. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει!

Ιορδ. Χασ. Η αλήθεια είναι ότι με στενοχώρησε. Δεν είμαι άνθρωπος που αλλάζω εύκολα δουλειές ή κάνω μεταγραφές. Όταν, όμως, έρθει το πλήρωμα του χρόνου και οι συνθήκες το επιβάλλουν, πρέπει να αφήνεις τα πράγματα πίσω σου. Δεν γίνεται διαφορετικά.

Θεωρείς ότι ήταν άδικος ο τρόπος που σας φέρθηκαν;

Ιορδ. Χασ. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ χαρακτηρισμούς. Όταν μου ανατέθηκε η πρωινή ζώνη, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και νομίζω ότι τα πήγα πολύ καλά. Άλλοι λόγοι τους ανάγκασαν να μη συνεχίσω. Δεν θέλω να το χαρακτηρίσω. Δεν πειράζει. Η ζωή μας προχωρά.

Έχετε βιώσει πόλεμο στη δουλειά;

Ιορδ. Χασ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει δημοσιογράφος, και δη στην τηλεόραση, ο οποίος δεν έχει βιώσει πισώπλατα μαχαιρώματα και πόλεμο. Αυτός είναι ο κόσμος της τηλεόρασης. Από εκεί και πέρα, σημασία έχει πώς αντιμετωπίζεις εσύ μια συνθήκη. Πρέπει να σου πω ότι δέχθηκα επίσης μεγάλη βοήθεια από ανθρώπους. Δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστικός. Δεν κράτησα κακίες. Δεν άνοιξα βεντέτες. Εμένα με ενδιέφερε πάντα η δουλειά. Να υπηρετώ το πόστο μου όσο πιο πιοτά γίνεται. Όλοι όσοι δρουν με άλλους τρόπους τους τα ξεπληρώνει η ζωή.

Θυμώνεις όταν αναλαμβάνεσαι τέτοιες συμπεριφορές;

Ιορδ. Χασ. Στενοχωριέμαι πολύ, κυρίως επειδή απογοητεύομαι από ανθρώπους. Όταν από συναδέλφους που θεωρείς φίλους και έχεις μια κοινή πορεία αντιλαμβάνεσαι ότι σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά ή σου τη φέρνουν, δεν γίνεται να μη λυπηθείς. Αυτή όμως είναι η ζωή και οι άνθρωποι. Γι' αυτό και οι δημοσιογράφοι πολλές φορές είμαστε αυτό που λέμε μοναχικοί λύκοι. Πορευόμαστε μόνοι μας. Δύσκολα εμπιστευόμαστε.

Εσύ, αντίστοιχα, Ανθή, έχεις δεχθεί πολεμικές συμπεριφορές

Με το που μεταπήδησα στην τηλεόραση, στο ενημερωτικό κομμάτι, αισθανόμουν ότι πρέπει να αποδείξω κάθε τι από την αρχή. Αυτό με πεισμώνει περισσότερο, αν θέλεις μου δίνει ένα ακόμη και κίνητρο στη δουλειά

Δέχθηκε δηλαδή bullying από τους δημοσιογράφους της ενημέρωσης;

Όχι, δεν θα έλεγα bullying. Θα ήμουν άδικη. Παρ' όλ' αυτά, κάποιοι με αντιμετώπισαν με δυσπιστία, είπαν στο 7 Mέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved