Μαρία Ανδρούτσου: Απέκτησε το κορμί και εξομολογείται πώς τα κατάφερε!
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου: Απέκτησε το κορμί και εξομολογείται πώς τα κατάφερε!

H Μαρία Ανδρούτσου έχει αποκτήσει τέλειες αναλογίες και αποκαλύπτει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και στην εκπομπή, Οδηγός Καλής ζωής πως τα κατάφερε!

Η Μαρία Ανδρούτσου, η τηλεοπτική Ξανθίπη από το 50-50, έχασε δεκατρία κιλά και έχει καταφέρει να διατηρηθεί σε φόρμα!


Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα "Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω". Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα "Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;". Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα. Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ»!
Στην εκπομπή, Οδηγός Καλής ζωής, η Μαρία Ανδρούτσου μιλά για τον βελονισμό και πώς τη βοήθησε να έχει πειθαρχία στο φαγητό αλλά και την βοήθησε στο στρες και στο πρόβλημα που είχε με τον ύπνο.


Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Κεφαλογιάννη που πρόβαλε το Happy Day, αλλά και φωτογραφίες της με μαγιό που έχει το κορμί η Μαρία Ανδρούτσου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved