Γιώργος Γεροντιδάκης: «Από το να πέσω στην κατάθλιψη, έπεσα στην μουσική»,
Showbiz

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Από το να πέσω στην κατάθλιψη, έπεσα στην μουσική»,

Ο πρωταγωνιστής των "Άγριων Μελισσών" Γιώργος Γεροντιδάκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως βιώνει τον κορονοϊό.

Ο ίδιος παραδέχεται πως στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται «με το σπίτι», ενώ «μέσα στην καραντίνα ήρθα κοντά με τη μουσική». «Έπιασα μια κιθάρα και άρχισα να παίζω μόνος μου... Από το να πέσω στην κατάθλιψη, έπεσα στην μουσική», εξηγεί.

Όσο για τα γυρίσματα των «Άγριων μελισσών» «τα μέτρα προστασίας είναι αυτά που είχαμε και πριν από το πρώτο lockdown. Μάσκα βγαίνει μόνο όταν έχουμε σκηνή και, φυσικά, κάνουμε και τεστ. Είναι μεγάλη η ευθύνη και το βάρος», σημειώνει.

Η κουβέντα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη φτάνει και στην επιτυχία της σειράς και το πώς εκείνος τη βιώνει. «Με τη σειρά συνέβη το εξής: Ήταν σαν κεραυνοβόλος έρωτας. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως κάτι σημαντικό θα γίνει», αναφέρει.

Σημειώνεται ότι τη φετινή χρονιά ο ρόλος του Μελέτη έχει μεγαλώσει πολύ, ενώ υπήρξαν και πολύ δυνατές τηλεοπτικές στιγμές που ανέδειξαν το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά τον άγγιξαν πολύ και ως άνθρωπο. «Αυτό έχει να κάνει με την ευκαιρία που έχουμε να συνεργαζόμαστε με σπουδαίους ηθοποιούς.

Μας δίνεται η ευκαιρία να συναγωνιστούμε και να παίζουμε μαζί μπάλα. Και αυτή η συνεργασία με ανέβασε σε επίπεδο. Έχουν κι εκείνοι μερίδιο στην αύξηση του ρόλου μου», δηλώνει. Ως Μελέτης έχει κάνει πολλά κακά, όμως έχει «πληρώσει το τίμημα», αφού, έπειτα από πυροβολισμό έχασε το μάτι του. «Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στον Μελέτη είναι η απώλεια του ενός ματιού. Όμως, οι δύσκολες σκηνές είναι οι εγκεφαλικές, γιατί είναι πιο δύσκολο να συγκινήσεις τον άλλον, ειδικά ως Μελέτης», παραδέχεται στο Sectet.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved