Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε την μεγάλη του αγάπη!
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε την μεγάλη του αγάπη!

Άγριες Μέλισσες: Ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του ANT1Γιώργος Γεροντιδάκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων για το ρόλο του στο σίριαλ αλλά αποκάλυψε και την μεγαλύτερή του αγάπη!

Στις «Άγριες μέλισσες» διατηρεί σχέση με την πρώτη του ξαδέρφη, την Πηνελόπη. Ενώ στην αρχή δεν γνώριζε για τη συγγένεια τους, στη συνέχεια και αφού το έμαθε συνέχισε τις ερωτικές επαφές μαζί της, κάτι ιδιαίτερα τολμηρό για την ελληνική τηλεόραση, αφού δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο σε σειρά. «Παίζει ρόλο η εποχή.

Είναι τα συναισθήματα τους περίεργα. Ο Μελέτης δεν αντιλαμβάνεται ακριβώς τι κάνει. Είναι άγουρα τα συναισθήματα, είναι ζωώδη. Με την Πηνελόπη δημιουργήθηκαν πολλές δυσκολίες μέχρι να έρθουν κοντά.

Πρώτα η ταξική διαφορά, μετά ο γάμος της και τώρα είναι ξαδέρφια. Όμως, ο ερωτάς τους δεν σταματά, ακόμα και αν είναι συγγενείς. Οι δυο τους κάνουν έρωτα ακόμα και όταν μιλάνε!», τονίζει. Όσο για τα κοινά στοιχεία του Γιώργου με τον Μελέτη, απαντά πως «πιστεύουν και οι δύο στους ανθρώπους. Προστατεύουν εκείνους που αγαπούν χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες».

Τα όνειρα του τα έχει εκπληρώσει και έχει παλέψει πολύ στη ζωή του γι' αυτό. «Σχέδια κάνω κοντινά. Όταν έχεις δουλέψει πολύ στη ζωή σου, ξέρεις πόσο δύσκολη είναι η ζωή», εξηγεί και αποκαλύπτει μια μεγάλη του αγάπη: «θα ήθελα να κάνω ραδιόφωνο. Το αγαπώ, μου αρέσει πολύ.

Μου αρέσει αυτή η επαφή με τον κόσμο». Ο Γ. Γεροντιδάκης στέλνει και το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. «Το καλό της καραντίνας είναι πως σταματήσαμε να ακούμε και να βλέπουμε και κοιτάμε μόνο τα μάτια πια, λόγω των μασκών. Κοιτάμε τα βλέμματα. Είναι πολύ ωραίο να μαθαίνεις τον άλλον από το βλέμμα, να δεις ποιοι είναι πραγματικά κοντά σου. Είναι μια πολύ καλή άσκηση να κοιτάς το βλέμμα και να το ερμηνεύεις. Το θέμα δεν είναι να κοιτάμε μόνο το πρόβλημα, αλλά και τη λύση που υπάρχει μέσα σε αυτό», καταλήγει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved