Κούγιας για Σφακιανάκη: Όλα όσα είπε για τη σύλληψη του τραγουδιστή
Showbiz

Κούγιας για Σφακιανάκη: Όλα όσα είπε για τη σύλληψη του τραγουδιστή

 Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, μίλησε για την περιπέτεια του τραγουδιστή το βράδυ της Κυριακής όταν σε σε μπλόκο της Αστυνομίας στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου για τα μέτρα τήρησης του κορονοϊού βρέθηκε στην κατοχή του ένα όπλο και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Για τη σύλληψη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη, τόνισε πως η κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη δεν ήταν δική του και πως ο κ. Σφακιανάκης «δεν έχει παραδεχθεί πως είναι χρήστης, όπως γράφεται».

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι ο τραγουδιστής «συνελήφθη σε έναν τυπικό έλεγχο» και πως «το όπλο το είχε χρόνια, η άδεια είχε λήξει». «Σε λίγο στην εισαγγελία Αθηνών θα ζητήσουμε να οριστεί δικάσιμος και να αφεθεί ελεύθερος», συμπλήρωσε ο δικηγόρος. «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον εισαγγελέα», είπε ο Νότης Σφακιανάκης στις Αρχές, σύμφωνα με τον εντολέα του.

Ο κ. Κούγιας μιλώντας και στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη είπε ότι ο Νότης Σφακιανάκης είχε επί χρόνια νόμιμη άδεια για το όπλο και «Λόγω κορονοϊού δεν μπόρεσε να την ανανεώσει».

Όσο για τα ναρκωτικά δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν είναι χρήστης. «Αρνήθηκε ότι είναι δική του. Το αντίθετο μάλιστα» είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για την κοκαΐνη. Σημείωσε πάντως ότι η κατηγορία που τον βαρύνει είναι για «κατοχή προς ιδία χρήση».

«Ο Νότης Σφακιανάκης έχει δώσει εξηγήσεις και θα τις δώσουμε και στο δικαστήριο. Θα έχουμε ένα αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή» υπογράμμισε ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved