Butler – Χαρμαντά: Έτσι θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα
Showbiz

Butler – Χαρμαντά: Έτσι θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα

Η Σοφία Χαρμαντά και ο Gerard Butler κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, ωστόσο οι καλά γνωρίζοντες μιλούν για ένα ζευγάρι που ζει τον απόλυτο έρωτα.

Η πρώτη γνωριμία στις αρχές του 2019 ήταν αρκετή για να τους δείξει ότι δεν θα έμεναν δύο καλοί φίλοι.

Ο 50χρονος ηθοποιός απέφευγε τους πρώτους μήνες φλας και εκδηλώσεις, ωστόσο τον περασμένο Μάρτιο έκανε την πρώτη εμφάνιση συνοδευόμενος από τη νέα του σύντροφο και μάλιστα στην Ελλάδα, όντας προσκεκλημένος για την αφή της ολυμπιακής φλόγας στη Σπάρτη.

«Δεν θέλω να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή είμαι πάρα πολύ καλά. Όπως είδατε τον γνωρίζω, έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση κι ο χρόνος θα δείξει τα πάντα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του μοντέλου όταν είχε κληθεί να κάνει ένα σχόλιο για τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό. Τώρα με νέες πληροφορίες από το στενό φιλικό της περιβάλλον μάθαμε πού και πώς θα περάσουν τα φετινά τους Χριστούγεννα.

Ανάμεσα στο βροχερό Λονδίνο και την ομιχλώδη Σκωτία θα περάσουν τις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων η Σοφία Χαρμαντά και ο Gerard Butler, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real News.

«Επέλεξαν την Βρετανία ως βάση, καθώς σκέφτηκαν πως έτσι θα μπορούν να μοιράζονται τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους. Πρόσφατα ταξίδεψαν στην Ελβετία, όπου η Σοφία συμμετείχε σε φωτογράφιση. Προσπαθούν, όμως, και οι δύο να μη προβάλλουν τη σχέση τους στα media. Όταν η Σοφία έχει κάποιες μέρες κενό από επαγγελματικές υποχρεώσεις, φεύγει από το Λονδίνο και βρίσκεται με τον αγαπημένο της στη Σκωτία, ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουν καθημερινή επικοινωνία», δήλωσε φίλη τους στην Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved