Ηρώ Σαΐα:  Η σπάνια φωτό με τα δίδυμα της – Μεγάλωσαν πολύ και είναι κουκλάκια
Showbiz

Ηρώ Σαΐα: Η σπάνια φωτό με τα δίδυμα της – Μεγάλωσαν πολύ και είναι κουκλάκια

Η Ηρώ Σαΐα είναι μία από τις πιο άξιες εκπροσώπους της γενιάς της στον χώρο του τραγουδιού και έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2016 η σπουδαία τραγουδίστρια έφερε στη ζωή τα δίδυμα παιδιά της, καρπός του έρωτά της με τον Σταύρο Ξαρχάκο.

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη ιστορία να έχεις στα 78 σου δίδυμα, αγόρι, κορίτσι. Παιδιά είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Το δράμα το περνάει η Ηρώ... Εγώ το περνάω μιάμιση μέρα την εβδομάδα και δεν είναι δράμα, είναι χαρά ακόμα και το κλάμα του μωρού, ακόμα και οι παλινδρομήσεις που φέρνουν κλάμα στο μωρό είναι χαρά, είναι η χαρά της δημιουργίας», είχε πει ο Σταύρος Ξαρχάκος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον ερχομό των παιδιών του.

Τα πιτσιρίκια έχουν μεγαλώσει αρκετά και μέσα από το Instagram της μαμάς, απολαμβάνουμε κι εμείς μερικές από τις ευτυχισμένες τους στιγμές στο σπίτι.

«Είμαι ευτυχισμένη με την οικογένειά μου, κάνω τα δικά μου πράγματα, ξέρω τι αξίζω, και δεν χρειάζομαι τη σφραγίδα της συζύγου (αυτό δεν το εκμεταλλεύθηκα ποτέ) ούτε την επιβεβαίωση των άλλων για να υπάρχω και να αισθάνομαι καλά», είχε δηλώσει η ερμηνεύτρια στο παρελθόν.

Η Ηρώ Σαΐα πρόσφατα πόσταρε μια φωτογραφία, σπάνια θα λέγαμε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και θα πάθεις πλάκα μόλις δεις πόσο έχουν μεγαλώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved