Συνατσάκη-Σταματάκης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση λίγο πριν χωρίσουν
Showbiz

Συνατσάκη-Σταματάκης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση λίγο πριν χωρίσουν

Ο φωτογραφικός φανός είχε απαθανατίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Αιμιλιανό Σταματάκη λίγες μέρες πριν χωρίσουν!

Ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν το ζευγάρι έπαιρνε την απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση του και εκείνες τις μέρες έτυχε να κάνουν και μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ήταν στο θέατρο Άλσος όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν μαζί με την κολλητή φίλη της Μαίρης Συνατσάκη, την Ντορέττα Παπαδημητρίου την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου η οποία... έσπασε ταμεία το φετινό καλοκαίρι.

Το ζευγάρι δεν έδωσε περιθώρια για να σκεφτεί κάποιος ότι κάτι συνέβαινε ανάμεσά τους όμως εκείνοι που γνώριζαν, όπως για παράδειγμα η Ντορέττα Παπαδημητρίου σίγουρα ήξεραν πως ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τους δυο τους και τη σχέση τους.

Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε σήμερα ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος είπε στον «αέρα» της εκπομπής Πάμε Δανάη:

«Δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό που θα πω, αλλά λέω να το πω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Κάποιοι το ξέραμε. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης, εδώ και 5 μήνες δεν είναι μαζί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα παιδιά έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, δεν τράβηξαν τους προβολείς πάνω τους. Έχουν κρατήσει μια πολύ ωραία σχέση, έντιμη, είναι φίλοι, απλά δεν είναι ζευγάρι».

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved