Μπουρδούμης: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την συμμετοχή του στο «Bachelor».
Showbiz

Μπουρδούμης: Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για την συμμετοχή του στο «Bachelor».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι «Bachelor» και αποκάλυψε αν θα το παρουσίαζε.

Αλλάζω θέμα. Είναι αλήθεια ότι δίδαξε η υποκριτική στα κορίτσια του σουηδικού Bachelor;

Δεν δίδαξα υποκριτική. Ήταν μια περίεργη καραμπόλα το πώς βρέθηκα σ' αυτό το πρόγραμμα. Πήγα ένα ταξίδι αναψυχής στη Στοκχόλμη και στην Κοπεγχάγη. Έτυχε να γνωρίσω τους ανθρώπους που είχαν σχέση μ' αυτήν την παραγωγή. Επρόκειτο να γυρίσουν στην Ελλάδα την πέμπτη σεζόν του «Bachelor». Σε ένα από τα επεισόδια, ένας γνωστός καλλιτέχνης της χώρας που φιλοξενούνταν το πρόγραμμα θα επισκεπτόταν τα κορίτσια. Επειδή εκείνη την περίοδο έκανα το «Mama Mia», στο θέατρο, και οι Abba ως γνωστόν είναι η θρησκεία τους, τους δίδαξα ένα χορευτικό για να το δείξουν στο Bachelor. Το πρόγραμμα ήταν με σενάριο. Δεν ήταν τίποτα τυχαίο στο ριάλιτι. Υπήρχε κανονικά σκαλέτα, με σενάρια που ακολουθούνταν από τους παίκτες.

Έτυχε να παρακολουθήσει το ελληνικό «Bachelor»;

Το παρακολούθησα αποσπασματικά. Δεν θα δω εύκολα τέτοιου είδους προγράμματα. Στο σουηδικό πρόγραμμα συμμετείχα, επειδή ήταν μια επαγγελματική πρόταση, για μια μεγάλη ξένη παραγωγή, η οποία πληρώθηκα πάρα πολύ καλά.

Τα ριάλιτι πάντως φέτος έχουν ενεργό ρόλο στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Δεν κάνουν όμως τρελές τηλεθεάσεις. Περίμεναν, φαντάζομαι, περισσότερα από το «Bachelor» και το «Big Brother» οι τηλεοπτικοί σταθμοί που τα προβάλλουν. Κυμαίνονται, νομίζω, σε νούμερα χαμηλά για τις προσδοκίες των καναλιών.

Αν σου πρότειναν να παρουσιάσει; τον επόμενο κύκλο του «Big Brother», θα το έκανες;

Όχι. Θα με ενδιέφερε η παρουσίαση, αλλά όχι σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Θα δοκιμαζόμουν σε κάτι άλλο που ίσως θα μου ταίριαζε. Δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω εγώ ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Έχεις περάσει ξυστά, όμως, από την παρουσίαση.

Έχω παρουσιάσει το Φεστιβάλ Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης στη ΝΕΤ. Ήμουν παρουσιαστής επίσης στο Fillmet πολύ παλιά με την Κάλλυ Τσιλίδου. Παρουσιάζαμε το πρόγραμμα του καναλιού.

Άρα, η πρώτη σου δουλειά στην τηλεόραση ήταν στο Fillmet;

Η πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση, που όμως δεν την έχω βρει πουθενά, ήταν στην ηλικία των 12-13 ετών, όπου και συμμετείχα σε μια εκπομπή του ΑΝΤ1, η οποία ονομαζόταν «Πρωινό κομπλέ». Ήταν ένα πρόγραμμα σαν τον «Πρωινό καφέ», μόνο που παρουσιαζόταν το Σαββατοκύριακο, με παρουσιαστές τα παιδιά. Έπαιρναν μέρος διάφορα παιδιά και παρουσιάζαμε σε εναλλαγή θέματα.

Έρχομαι και στον τεσσάρων μηνών Αναστάσιο. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου;

Αισθανόμαστε ευλογημένοι με τη Λένα που έχει έρθει στη ζωή μας. Μαθαίνουμε από αυτόν κάθε ημέρα και κάτι. Μέσα σ' αυτήν την περίεργη δίνη και το χαλασμό, παρ' όλες τις δυσκολίες, μπορώ να πω ότι το 2020 είναι η πιο ευτυχισμένη χρονιά της ζωής μου. Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου. Ήρθε το μωρό μας στον κόσμο. Έχω κάνει πολύ ωραία πράγματα στη δουλειά μου. Συνεχίζω να ονειρεύομαι. Έχω ένα λόγο παραπάνω πια για το γιο μου, σύμφωνα με το 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved