Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη: «To ατύχημα με έκανε αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα»
Showbiz

Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη: «To ατύχημα με έκανε αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα»

My Style Rocks: Η νύφη του Γιώργου Τσαλίκη, αποχώρησε από το σόου μόδας και μιλάει για όλα.

Η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη, σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στην δύσκολη στιγμή που την οδήγησε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή της για το ατύχημα που είχε σε ηλικία δέκα ετών, όταν κάηκε μέρος του προσώπου της.


Όταν ήσουν σε μικρότερη ηλικία, είχες ένα ατύχημα. Συγκεκριμένα, από μια έκρηξη έπαθες κάποια εγκαύματα στο πρόσωπο. Αυτό που βίωσες πόσο σε άλλαξε και πώς επέδρασε στην προσωπικότητα σου;
«Σίγουρα αυτό το ατύχημα με έκανε αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Με έκανε να ασχοληθώ με αυτό που ασχολούμαι σήμερα, το μακιγιάζ. Μέσα από το μακιγιάζ όλο αυτό για εμένα λειτούργησε πολύ θεραπευτικά στην ψυχολογία μου, γιατί μέσω του make up μπορούσα να καλύψω κάποια σημάδια στο πρόσωπο μου. Στην ουσία όμως, κάλυπτα σημάδια της ψυχής και γι' αυτό είμαι αυτό που είμαι σήμερα και έχω ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Από εκεί και πέρα, προσπαθώ και εγώ μέσα από το πρόβλημα που είχα τότε να γίνω όσο πι δημιουργική μπορώ και να το πάρω από τη θετική του πλευρά».


Είσαι μητέρα, σύζυγος, επαγγελματίας. Πόσο εύκολη ήταν η συμμετοχή σε ένα απαιτητικό παιχνίδι;
«Δεν μπορώ να σου πω ότι ήτο πολύ εύκολο. Τα γυρίσματα ήταν εξαντλητικά και τις υπόλοιπες μέρες υπήρχε τρέξιμο για να βρω ρούχα, να κάνω fittings κ.λπ., προκείμενου να μπορώ να κάνω τα looks και παράλληλα είχα και τις δουλειές της καθημερινότητας.

Ευτυχώς, έχω το βράχο στο σπίτι, το σύζυγο μου, καθώς χωρίς αυτόν εννοείται ότι δεν θα γινόταν τίποτα. Και για την καριέρα μου, αν δεν είχα εκείνον, δεν θα μπορούσα να έχω κάνει όλα αυτά. Οπότε, το μεγάλο στήριγμα του σπιτιού ήταν ο Παναγιώτης στην ουσία», λέει στο 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved