Μανώλης Σκοπελίτης: Οι σπουδαίες συνεργασίες και τα αστεία περιστατικά!
Showbiz

Μανώλης Σκοπελίτης: Οι σπουδαίες συνεργασίες και τα αστεία περιστατικά!

Ο Μανώλης Σκοπελίτης παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Δεν δίστασε να αναφερθεί σε μερικές από τις σπουδαίες συνεργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν.

Η συνεργασία του με τον Νίκο Μαστοράκη υπήρξε άκρως διδακτική. Εξάλλου εκεί λιποθύμησε για πρώτη φορά από φόβο γιατί εξαιτίας του διακόπηκε το γύρισμα όταν ο Μαστοράκης εντόπισε ένα ορθογραφικό λάθος του σε μια καρτέλα:

«Τον φοβόμουν, αλλά δίπλα του έμαθα ότι στην τηλεόραση το timing σώζει ζωές. Πολύ γρήγορος, πολύ ευφυής, με χιούμορ, ένας άνθρωπος που με εντυπωσίαζε γιατί, ενώ παρουσίαζε, έβλεπε τα πάντα. Του μιλώ στον πληθυντικό μέχρι σήμερα. Από τους καλεσμένους που του κόπηκαν τα πόδια με το που τους πρωτογνώρισε, τιμητική θέση έχει ο Γιάννης Μπέζος:

«Ένιωσα σύγκρυο. Ο Γιάννης μπορεί με το "γεια" να σε παγώσει αν θέλει. Το ίδιο συνέβη και με τη Μιμή Ντενίση. Ένιωσα δέος γιατί το προκαλούσε. Το εξέπεμπε. Για να της μιλήσω στον ενικό πέρασαν 15 χρόνια».

Μέσα στα χρόνια έχει αποκτήσει ουσιαστική σχέση με όλους τους καλεσμένους του. Παράσημό του, όμως, δεν θεωρεί τις σχέσεις που απέκτησε με τους διάσημους, αλλά τις φιλίες με ανθρώπους που συνεργάστηκε backstage.

«Δεν θαμπώθηκα ποτέ από όλο αυτό, γιατί για μένα ήταν δουλειά. Ήξερα ότι μόλις έκλειναν οι κάμερες, την επόμενη μέρα είχα να ξανακάνω τηλέφωνα. Οι γονείς μου δεν γνώριζαν τι ακριβώς κάνω. Τους έφτανε που είχα χρήματα και ήμουν καλά. Τόσο απλά και τόσο γειωμένα».

Εργάστηκε σε όλα τα πρωινά προγράμματα στο ΜΕGΑ, αλλά η μεγάλη αλλαγή ήρθε όταν στο κανάλι αποφάσισαν να κάνουν ένα διαφορετικό πρωινό από του ΑΝΤ1, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Δουλέψαμε μαζί 4 χρόνια. Η Μαρία ήταν η αρχηγός της ομάδας και η πιο αυστηρή. Ο Φώτης, ο πιο επικοινωνιακός και μαλακός. Είχαν μεταξύ τους απίστευτη χημεία, μπορούσαν να συνεννοηθούν με ένα βλέμμα. Επίσης ήταν άνθρωποι ευφυείς που μπορούσαν να κάνουν ωραίες συζητήσεις. Έτσι, για πρώτη φορά σε ένα πρωινό θέλησαν να έρθουν καλεσμένοι πολιτικοί όπως η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και μεγάλοι δημοσιογράφοι όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου. Στο "Σαν το σπίτι σας" είχαμε και τη θεϊκή στήλη με γράμματα τηλεθεατριών στα οποία απαντούσε η Σπεράντζα Βρανά. Τότε συνέβη ένα απίστευτο σκηνικό: Ήμασταν σε διάλειμμα και η Σπεράντζα είχε πιάσει κουβέντα με τον καλεσμένο μας Βαΐτση Αποστολάτο. Εννοείται ότι η συζήτηση τους ήταν απίστευτα πικάντικη και είχαν απορροφηθεί τόσο πολύ που δεν αντιλήφθηκαν ότι βγήκαμε αέρα. Όταν, λοιπόν, τους πλησίασαν ο Φώτης και η Μαρία και ρώτησαν: "Τι λέτε εσείς εδώ;" η Σπεράντζα με άνεση απάντησε: "Για πο@#5ες!π. Δεν μπορώ να σου περιγράψω αυτό που έγινε. Έφυγαν κάμερες, κουνήθηκαν πλάνα, είχαν πέσει όλοι κάτω από τα γέλια».

Μετά τον Φώτη και τη Μαρία ήρθε μια γνωριμία κομβική για τη ζωή του. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου:

«Ο Γρηγόρης ήρθε με τρελή επιτυχία από τη "Φάρμα" για να κάνει το πρωινό. Λαμπερός και στο πλατό καταπέλτης. Σάρωνε. Ο "Όμορφος κόσμος το πρωί" άρχισε τότε να κάνει νούμερα και κράτησε έξι χρόνια. Έζησα τους έρωτες του από κοντά, έζησα την πίεση που βίωνε.

Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος που δίνεται ολόψυχα τόσο στην καριέρα όσο και στον έρωτα. Δεν καταθέτει τα όπλα πουθενά. Γεννά ιδέες, δουλεύει σαν σκυλί και είναι ο μόνος άνθρωπος απ' όσους γνωρίζω που ξέρει καλά τον τηλεθεατή.

Τον αγαπώ γιατί όλο αυτό που φέρει, το παιδικό, το αντρικό, το ανάλαφρο, μου αρέσει. Παραπονιέται και μπορεί να γίνει εμμονικός όταν θέλει κάτι, αλλά πάντα αυτό γίνεται, γιατί γύρω από αυτό το κάτι έχει "ακουμπήσει" άλλες δέκα ιδέες για το καλό της εκπομπής. Θυμάμαι την εποχή που έκανε καθημερινά πρωινό και Κυριακή βράδυ το "Πολύ την Κυριακή". Ο Γρηγόρης λατρεύει την επαφή με τον κόσμο και το σόου τον ξεκούραζε από την καθημερινότητα του πρωινού και τον έκανε να περνά καλά. Όμως το σώμα του ρέταρε. Ήταν λάθος όλο αυτό και για την ψυχή του. Ξόδεμα. Έτσι επέλεξε να σταματήσει».

Η πιο αστεία στιγμή του σε τηλεοπτικό πλατό ήταν όταν ήταν καλεσμένος ο Στάθης Ψάλτης αλλά και ο Τζίμι Σόμερβιλ.

«Κάπου δεν βγήκαν οι χρόνοι και ο Γρηγόρης, που διαθέτει απίστευτη τηλεοπτική ευφυΐα, αποφάσισε να μιλήσει ταυτόχρονα και με τους δύο. Έτσι στήθηκε το πιο σουρεάλ τηλεοπτικό σκηνικό, με τον Στάθη Ψάλτη, τον Τζίμι Σόμερβιλ που δεν καταλάβαινε ελληνικά, τον Αρναούτογλου που δεν μιλούσε καλά αγγλικά, και ένα πιάτο με μια μαγειρεμένη τσιπούρα ανάμεσα τους. Δεν υπήρχε αυτό που ζήσαμε».

Ένα άλλο αταίριαστο δίδυμο, το οποίο, όμως, έκανε τηλεοπτικά τη διαφορά, ήταν ο Γιώργος Κιμούλης με τον Μάρκο Σεφερλή:

«Ήταν πολύ έξυπνη η κίνηση του Κιμούλη να δεχτεί να έρθει ως καλεσμένος στο πρωινό του Μάρκου. Ήταν συναρπαστική η συνάντηση τους. Δύο κόσμοι διαφορετικοί να κάθονται απέναντι και να συνομιλούν. Μαγευτική προσωπικότητα ο Γιώργος Κιμούλης».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved