Μάγδα Τσαγγάνη: «Είναι λάθος όσα γράφονται για τον Στάθη Ψάλτη»
Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: «Είναι λάθος όσα γράφονται για τον Στάθη Ψάλτη»

Για τη συνεργασία της με τον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη μίλησε η Μάγδα Τσαγγάνη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην Καίτη Φίνου με την οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία «Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω», αλλά και στον Γιάννη Ρώτα, αδερφό του Στάθη Ψάλτη.

Πώς ήταν η συνεργασία σας με τον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη;

Ήταν μέσα στο χιούμορ και την πλάκα, μας πείραζε συνέχεια, μας έκανε σόκιν αστεία και εγώ κοκκίνιζα και του έλεγα "Ρε Στάθη δεν ντρέπεσαι" και μου απαντούσε "Ναι ρε σου πέσανε τα μούτρα τώρα ρε Τσαγγάνη". Έκανε συνεχώς πλάκα, ερχόταν πάντα με το χαμόγελο, πάντα στην ώρα του. Αγκάλιαζε τους νέους ηθοποιούς. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει από τη ζωή. Ηταν όμως γυναικάς ο Σταθάκος. Ήμασταν πολύ δεμένοι και δεν νομίζω να είχε τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο του, ήταν ένα υπέροχο παιδί. Όλες οι ταινίες που παίζονται του Στάθη Ψάλτη τόσα χρόνια ήταν κινηματογραφικές, οι οποίες παιζόντουσαν δύο και τρεις εβδομάδες στους κινηματογράφους και όλοι γράφουν, οι βιντεοκασέτες του Στάθη Ψάλτη, είναι μεγάλο λάθος, ο Σταθάκος είχε κάνει μόνο δυο -τρεις βιντεοταινίες, όλες οι υπόλοιπες είναι ταινίες κινηματογραφικές. Θέλω να αποκατασταθεί κάποια στιγμή όλο αυτό. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας στην οποία εγώ υποδυόμουν μια νεαρή κοπέλα με είχε πάρει ο Ψάλτης τηλέφωνο να πάρω μέρος στην επόμενη ταινία του, στην οποία έπρεπε να παίξω την 60χρονη μητέρα του. Φυσικά και δέχθηκα γιατί ήταν ένας ρόλος πρόκληση για εμένα και γυρνάει τότε ο Σταθάκος και μου λέει "Μάγδα μου με συγχωρείς, αλλά άλλες συνάδελφοι σου δεν δέχθηκαν, γιατί δεν θέλουν να υποδυθούν μια μεγάλη γυναίκα σε ηλικία ενώ είναι νεαρές".

-Η Καίτη Φίνου πως ήταν;

Ήταν πολύ πλακατζού και δεν είχε ύφος. Σου μιλάω ειλικρινά δεν έχω να θυμηθώ κάτι κακό, ότι μίλησε ποτέ άσχημα ή απότομα σε άνθρωπο, ότι τσακώθηκε με κάποιον. Εχω περάσει μαζί της υπέροχα και στα γυρίσματα της ταινίας, αλλά και στο θέατρο.

-Λόγω της σχέσης της με τον Στάθη Ψάλτη είχε τουπέ;

Φωτιά να πέσει να με κάψει, ποτέ.

-Συνεργαστήκατε και με την Τέτα Ντούζου στην ταινία...

Ένα κοριτσάκι ευγενικό και γλυκό αλλά τα παράτησε γρήγορα γιατί παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια.

-Στο έργο συμμετείχε και ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας. Πώς ήταν σαν άνθρωπος αλλά και σαν ηθοποιός;

Ήταν ήσυχος και δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Δεν πάτησε ποτέ πάνω στο γεγονός ότι ήταν αδελφός του Στάθη και η απόδειξη είναι ότι επέλεξε το πατρικό επίθετο της μητέρας του γιατί δεν ήθελε να είναι να πουν ποτέ ότι «χρησιμοποιεί» το όνομα του αδελφού του. Ποτέ δεν στηρίχθηκε στη συγγένεια τους.

-Η Ευαγγελία Σαμιωτάκη;

Ευγενέστατη αλλά ήταν λίγο στυφνή.

-Συμπρωταγωνιστήσατε και στο πλευρό του Γιάννη Βογιατζή...

Γι' αρχή τον είχα καθηγητή ορθοφωνίας στη σχολή, ήταν ένας υπέροχος κύριος, θυμάμαι μας έκανε μάθημα και μας έλεγε να τα πούμε γρήγορα γιατί δούλευε στο θέατρο και έπρεπε να φεύγει νωρίς. Στην ταινία δεν είχα πολλές σκηνές μαζί του, αλλά ήταν ένας φοβερός άνθρωπος.

-Η Φρίνη Αρβανίτη;

Ήταν πηγή ζωής αυτή η γυναίκα και μια ζωή ερωτευμένη με τον Μάρκο Λεζέ, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved