Μάγδα Τσαγγάνη: Αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη και του Φαίδωνα Γεωργίτση
Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: Αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη και του Φαίδωνα Γεωργίτση

Η Μάγδα Τσαγγάνη πρωταγωνίστησε στην ταινία «Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω», δίπλα στον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε αν στα γυρίσματα υπήρξε κάποιο ευτράπελο που δεν θα ξεχάσει, αλλά και πως συμπεριφέρονταν στα παρασκήνια η Καίτη Φίνου και ο Στάθης Ψάλτης που εκείνη την περίοδο ήταν ζευγάρι.

-Υπήρξε κάποιο ευτράπελο που δεν θα ξεχάσετε;

Υπήρξε μια σκηνή της ταινίας που θα έπρεπε να φάμε και εμείς κάναμε το διάλειμμα μας και φώναζε ο Στάθης "Οι ηθοποιοί που είναι να συμμετέχουν-στη σκηνή, μην τρώτε ρε πολύ γιατί θα σκάσετε και δεν θα μπορείτε να φάτε εν ώρα γυρίσματος. Κρατηθείτε λίγο ρε". Τρώγαμε και μετά από 15 λεπτά θα έπρεπε να κάνουμε γύρισμα με φαγητό. Επίσης θυμάμαι όταν συμπρωταγωνίστησα με τον Φαίδωνα Γεωργίτση στην ταινία «Ο Σεξοκυνηγός», που υποδυόταν τον τυφλό του χωριού με τα μεγάλα «προσόντα». Εγώ τότε έκανα τη γιατρό και έπρεπε να ανέβω πάνω στον Γεωργίτση και εγώ να ντρέπομαι, γιατί ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν σε επαφή με τον Φαίδωνα, ο οποίος ήταν ένας ευγενικός κύριος και μου έλεγε, "Ελα ρε Μαγδούλα μην ντρέπεσαι", γιατί υποτίθεται ότι έπρεπε να βγάλω το φουστάνι, ώστε να φαίνεται γυμνή η πλάτη μου. Να ντρέπομαι, να γελάω και να μην με αφήνουν ήσυχη και να μου λέει ο σκηνοθέτης "Ελα που κάνεις και την ντροπαλή, σου έφεξε τώρα, καβάλησες τον Γεωργίτση" και να ντρέπομαι και να μας έχουν πιάσει όλους τα γέλια και να μην μπορούμε να κάνουμε το γύρισμα. Αλλά πρώτη φορά να βλέπω τον Φαίδωνα Γεωργίτση και να πρέπει να τον καβαλήσω;

-Υπήρξε κάποιος ηθοποιός που να ξέχναγε τα λόγια του;

Βεβαίως, εγώ! Σκεφτόμουν τις οδηγίες του σκηνοθέτη και από το άγχος μου τα ξέχναγα. Υπήρχαν σκηνές που έλεγα τα λόγια μου νεράκι και επειδή έκανε ένα λάθος πχ. ο ηχολήπτης και έπρεπε να ξαναγυριστεί η σκηνή, μετά έκανα λάθος εγώ. Ενώ ήμουν διαβασμένη κάτι γινόταν και τα ξέχναγα, είχα πάρα πολύ άγχος, αδικαιολόγητα.

-Οι ηθοποιοί ήταν συνεπείς στα γυρίσματα;

Βεβαίως, ούτε ο Στάθης Ψάλτης αργούσε, ούτε η Καίτη Φίνου, ούτε ο Γιάννης Ρώτας, ποτέ δεν θυμάμαι να άργησε κανείς.

-Την περίοδο της ταινίας «Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω» ο Στάθης Ψάλτης και η Καίτη Φίνου ήταν ζευγάρι. Πώς συμπεριφερόντουσαν στα παρασκήνια;

Δεν είχαν γλύκες, δεν φιλιόντουσαν και κρατάγανε τα προσχήματα. Ποτέ δεν τους είδαμε να αγκαλιάζονται και δίνουν φιλιά. Υπήρξαν μέρες που ήταν λίγο τσακωμένοι και μπορεί να μην πολυμιλούσαν μεταξύ τους, λίγο ψυχροί.

-Πώς σας αντιμετώπιζε ο κόσμος εκείνη την περίοδο;

Μας αγαπούσαν και μας ζήταγαν αυτόγραφα. Σε ένα εξωτερικό γύρισμα θυμάμαι ότι μας είχε φέρει ο απλός κόσμος να φάμε, ερχόντουσαν να παρακολουθήσουν τις σκηνές που λάμβαναν χώρα σε εξωτερικούς χώρους, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved