Snik: Η δημόσια εξομολόγησή για τους λόγους που απέχει από τα social media!
Showbiz

Snik: Η δημόσια εξομολόγησή για τους λόγους που απέχει από τα social media!

Σε δημόσια εξομολόγηση προέβη ο γνωστός τράπερ Snik και αποκάλυψε τους λόγους που απέχει αυτή την περίοδο από τον κόσμο των social media!

O δημοφιλής τραγουδιστής με μια βίντεο – ανάρτηση έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αργά το απόγευμα.

Eξηγείσαι στους χιλιάδες θαυμαστές του τους λόγους που δεν είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προτιμάει να απέχει για αυτό το διάστημα!

Ο Snik που διατηρούσε μέχρι και πριν λίγες ημέρες καθημερινή επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους χιλιάδες θαυμαστές του, σήμερα τους ενημέρωσε λέγοντας τους πως αυτό το διάστημα προτιμάει να ηρεμήσει λίγο και να ξεκουραστεί, καθώς περνάει πολύ χρόνο στο στούντιο και ηχογραφεί καινούργια τραγούδια!

Τους ευχαρίστησε επίσης για τα views που του χάρισαν στην εφαρμογή μουσικής Spotify, καθώς συνολικά, πάνω από 1.4 εκατομμύρια ακροατές άκουσαν τραγούδια του για το 2020, με συνολικά streams 51,5 εκατομμύρια με πάνω από 2,3 εκατομμύρια ώρες ακρόασης, φέρνοντας τον Snik στην πρώτη θέση της λίστας με τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές στη χώρα μας.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Snik.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved