Βάσια Τριφύλλη: «Θα ήθελα να έχω μια κόρη και να γινόταν ηθοποιός»
Showbiz

Βάσια Τριφύλλη: «Θα ήθελα να έχω μια κόρη και να γινόταν ηθοποιός»

Η Βάσια Τριφύλλη έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους, μα ο καλύτερος είναι αυτός της γιαγιάς στην πραγματική ζωή της.

Η ίδια μίλησε για τον εγγόνο της από τη θετή κόρη της, για τη σχέση της μαζί του, ενώ αποκάλυψε αν την λέει «γιαγιά».

-Στη ζωή, έχεις και τον ρόλο της γιαγιάς.

Έχω γίνει γιαγιά, από τη θετή μου κόρη, τη Βερόνικα, έχει κάνει έναν γιο τεράστιο, λεβέντη, Ρουμάνος κι αυτός, αλλά τον μεγαλώνει στην Ελλάδα. Εγώ τον βάπτισα και τον βγάλαμε Βασίλη, πήρε το όνομά μου ο εγγονός μου, κι ελπίζω να του φέρει γούρι, θα ήθελα να έχω μια κόρη και να γινόταν ηθοποιός.

-Μίλησε μου για τη σχέση σου μαζί του, έχεις καιρό να τον δεις λόγω της πανδημίας;

Δεν τον βλέπω πολύ συχνά, γιατί η κόρη μου ψάχνοντας να βρει σπίτι, θεώρησε ότι βρήκε το πιο φθηνό στον Άλιμο. Εμένα που είμαι Παγκρατιώτισσα, Βυρωνιώτισσα, Καισαριανιώτισσα, όλη μου τη ζωή, δεν μου αρέσουν οι έξω γειτονιές. Το κακό είναι ότι κι η Βερόνικα είναι δυστυχισμένη που μένει στον Άλιμο, γιατί από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, εδώ μεγάλωσε, μαζί μου, στη γειτονιά αυτή. Τι θα κάνουμε και τι λύση θα βρούμε, δεν γνωρίζω.

-Σου πάει ο ρόλος της γιαγιάς;

Δεν το έχω δει έτσι, δεν ξέρω αν υπάρχει κλισέ για το πώς πρέπει να είναι μια γιαγιά, όπως δεν ήξερα αν υπάρχει και κλισέ, για το πώς πρέπει να είναι μια μητέρα, αυτά δεν μας τα διδάσκει κανείς, τα ζούμε και τα βρίσκουμε μόνοι μας. Δεν είχα νιώσει ποτέ ότι αλλάζει η σχέση μου αν είμαι μαμά ή γιαγιά, η σχέση μου με τη Βερόνικα είναι πολύ καλά δομημένη.

-Η ίδια σου λέει ότι είσαι καλή μαμά;

Έτσι λέει εκείνη, εγώ δεν ξέρω, εγώ ξέρω αν είναι καλό παιδί εκείνη…

-Τι αγαπάτε να κάνετε με τον εγγονό σου όταν βρίσκεστε μαζί;

Ο εγγονός μου έχει μεγάλη πλάκα. Όταν έρχεται στο σπίτι μου, παθαίνει μια κανονική τρέλα, γιατί το σπίτι μου είναι παιδική χαρά, δεν είναι σπίτι σοβαρού και ηλικιωμένου ανθρώπου, με χιλιάδες τζάντζαλα και μάντζαλα, ο Βασίλης δεν ξέρει τι να πρωτοχαλάσει, τον πιάνει υστερία. Τώρα είναι γύρω στα δύο, περπατάει, λέει τις κουβέντες του, είναι στη φάση που το παιδί, έτσι κι αλλιώς είναι δώρο θεού, αλλά έχει και πλάκα.

-Σε φωνάζει "γιαγιά";

Τίποτα, δεν με φωνάζει καθόλου, δεν τον έχει απασχολήσει αυτό... Αυτό το πήρε από μένα, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved