Παναγιώτης Χατζηδάκης: Θύμα απάτης από επιτήδειο! Η διεθνής διαφήμιση και τα λεφτά που έχασε
Showbiz

Παναγιώτης Χατζηδάκης: Θύμα απάτης από επιτήδειο! Η διεθνής διαφήμιση και τα λεφτά που έχασε

Μία άγνωστη πικρή ιστορία της ζωής του αποκάλυψε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με μία διαφήμιση στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει πριν από αρκετά χρόνια. 

Ο γνωστός παρουσιαστής και συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Love it τη φετινή σεζόν με μήνυμά του στο instagram αποκάλυψε την πλεκτάνη στην οποία μπλέχτηκε από επιτήδειο με αφορμή τηλεοπτική διαφήμιση στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει.

Όπως αποκάλυψε, κάποιος εκμεταλλεύτηκε την επιτυχία που είχε η συγκεκριμένη διαφήμιση και ποτέ δεν κατάφερε να εισπράξει τα χρήματα της προβολής της συγκεκριμένης διαφήμισης στο εξωτερικό, ακόμα και στην Κίνα. Διαβάστε τι αποκάλυψε στο μήνυμά του:

«Αν δεν βαριέσαι, διάβασε μια μικρή ιστορία για αυτό το Spot! Eίναι ωραία…πιστεύω 😊

1. Αυτή η διαφήμιση ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να δουλεύω στην τηλεόραση.

2. Το 2006 η Σοφία Αλιμπέρτη ❤️ την είδε, με είδε, με κάλεσε στην εκπομπή της και με κράτησε.

3. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η διαφήμιση προβλήθηκε σε: Ισραήλ, Ιταλία, Βουλγαρία, Κύπρο, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία και…ΚΙΝΑ! Αν είσαι Κινέζος και την έχεις δει θα ήθελα να μάθω πώς ακούγομαι στα Κινέζικα. Αλήθεια! Στείλε DM! Στα Αγγλικά όμως!

4. Ο άνθρωπος; (πρακτορείο) που με εκπροσωπούσε αποφάσισε όλα αυτά να τα κρατήσει κρυφά, φυσικά και τις αμοιβές μου. Και πιστέψτε με, ήταν γενναιόδωρες! Μία μέρα εντελώς τυχαία, ο Ιταλός γείτονας μου με ενημέρωσε ότι είδε την διαφήμιση στην τηλεόραση…στην χώρα του…την Ιταλία! (αληθινό γεγονός) Κάπως έτσι έμαθα για τα περισσότερα. Κίνα και Ισραήλ δυστυχώς δεν είχα γνωστούς 😊



5. Δεν έχω ευχηθεί ποτέ για κάποιον να του συμβεί κάτι κακό. Για τον ακατανόμαστο μόνο, ευχήθηκα να του καεί το βίντεο 😊 (Οι παλιοί θα καταλάβουν την ελαφρότητα της ευχής).
Κατά τα άλλα εύχομαι να είναι υγιής.

Δεν υπάρχει ηθικό δίδαγμα (αν και υπάρχει). Απλά βρήκα το βίντεο, μου ήρθαν πάλι όλα στο μυαλό και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας.

Αυτά! Σας φιλώ και να είστε τίμιοι και γενναιόδωροι. Σίγουρα θα σας γυρίσει πίσω κάποια στιγμή. (ήταν που δεν υπήρχε ηθικό δίδαγμα)».

Δείτε παρακάτω τη διαφήμιση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved