Ρουβάς - Ζυγούλη: Αυτές είναι οι δημιουργικές ασχολίες τους στο lockdown!
Showbiz

Ρουβάς - Ζυγούλη: Αυτές είναι οι δημιουργικές ασχολίες τους στο lockdown!

Η καθημερινότητα τους στο σπίτι και οι δημιουργικές ασχολίες του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη τα έχουν όλα σε αυτή την καραντίνα!

Μαζί έχουν φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, τα οποία έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν στον Νέο Βουτζά, όπου βρίσκεται το σπίτι τους, λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αθήνας, έχοντας κοντά τους τη θάλασσα.

Η οικογένεια του Σάκη και της Κάτιας, όπως και όλες οι ελληνικές οικογένειες αυτήν την περίοδο ζει κλεισμένη μέσα στο σπίτι, λόγω της καραντίνας του κορονοϊού. Ο Σάκης και η Κάτια περνούν πολλές ώρες με τα παιδιά τους, κάτι που είναι πρωτόγνωρο για όλους, μιας και ο Σάκης συνήθως λείπει λόγω της δουλειάς του.

Για τα παιδιά αυτό είναι φυσικό μαγικό, καθώς ο πατέρας τους τους λείπει πολύ. Όταν ο καιρός είναι καλός κάθονται όλοι στον κήπο, ή κάνουν βουτιές στην πισίνα, ενώ τα παιδιά παίζουν ατελείωτα με τη μαμά και τον μπαμπά τους. Ο Σάκης, αυτήν την εποχή που είναι στο σπίτι επιδίδεται σε μερικά από τα αγαπημένα του χόμπι. Ένα από αυτά είναι η μαγειρική.

Ο τραγουδιστής περνάει πολλές ώρες στην κουζίνα, ετοιμάζοντας φαγητό για την οικογένεια του, ενώ κυριολεκτικά δεν αφήνει την Κάτια να μπει μέσα... Πολλές ώρες περνάει ο Σάκης και στο μποστάνι που έχει φτιάξει στον κήπο του σπιτιού, όπου περιποιείται τα αγαπημένα του φυτά.

Αν δεν ήταν ένας τόσο πετυχημένος καλλιτέχνης, θα-μπορούσε να είναι κηπουρός, όπως λέει συχνά αστειευόμενος ο ίδιος, σύμφωνα με το Ciao.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved