Power of Love: Παναγιώτης Θεόφιλος: Αποκλειστικό: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και τα σχέδια γάμου
Showbiz

Power of Love: Παναγιώτης Θεόφιλος: Αποκλειστικό: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και τα σχέδια γάμου

O Παναγιώτης Θεόφιλος άφησε το στίγμα του στο πρώτο Power of Love που είχε προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση με νικητές τη Στέλλα Μιζεράκη και τον αξέχαστο Πάνο Ζάρλα. 

Ο γοητευτικός νέος ο οποίος πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Κύπρο με την αρραβωνιαστικιά του Δανάη Παναγιώτου, έχοντας δημιουργήσει τη δική τους εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων που ονομάζουν For PanDa Dreams (Σημαίνει "για πάντα" αλλά περιέχει και τα αρχικά των δύο ερωτευμένων Pan=Panagiotis, da=Danai) πλέον μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία έχοντας περάσει αρκετά δύσκολα το τελευταίο διάστημα.

Λίγο πριν λήξει η καραντίνα 14 ημερών απομόνωσης στο σπίτι, αφού προσβλήθηκε από κορονοϊό, ο Παναγιώτης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την περιπέτειά του, για την εμπειρία του αλλά και για τον φόβο που τον κυρίευσε, όπως θα συνέβαινε σε όλους μας σε αντίστοιχη κατάσταση.

«Παρ' όλο που είχα ήπια συμπτώματα και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ, πέρασα πολύ δύσκολα» αποκαλύπτει στο gossip-tv ο Παναγιώτης και συνεχίζει: «Είχα κάποια συμπτώματα στην αρχή, όπως δέκατα και κομμάρες και μετά λίγο πυρετό και ύστερα δεν είχα καθόλου όσφρηση και γεύση. Την τέταρτη μέρα μού παρουσιάστηκαν κάτι εξανθήματα, αρχικά στο πόδι και μετά στα χέρια. Μετά τη συμβουλή του δερματολόγου μου πήγα κατευθείαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου μου είπαν ότι λόγω αλλεργίας έπρεπε να πάρω ορό κορτιζόνης. Έφυγα από το νοσοκομείο αλλά την επόμενη μέρα είχα γίνει πολύ χειρότερα. Δεν μου έκαναν τεστ covid εκεί και με δική μου απόφαση πήγα και έκανα ιδιωτικά το τεστ όπου και βγήκα θετικός. Αργότερα, εξιδεικευμένη γιατρός από το εξωτερικό μού είπε ότι τα εξανθήματα είναι ένα νέο σύμπτωμα του κορονοϊού».

Το... ηθικό δίδαγμα για τον Παναγιώτη; Ο ίδιος λέει με ειλικρίνεια:

«Χρειάζεται πολλή προσοχή και να προστατεύουμε τους εαυτούς μας. Ήμουν από τους ανθρώπους που έλεγα ότι οκ, υπάρχει ο κορονοϊός αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε και υπερβολές σε ό,τι αφορά την προφύλαξή μας. Τελικά χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή».

Όσο για την κατάσταση της υγείας του, ο Παναγιώτης δηλώνει πλέον απολύτως καλά και έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, όταν βέβαια τελειώσει η καραντίνα που ορίζουν οι ειδικοί ώστε να μην μεταδίδει πλέον τον ιό.

Αναβολή σε... όλα

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος τον τελευταίο χρόνο έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο και εκεί βιώνει την απόλυτη ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο. Αιτία γι' αυτό είναι η όμορφη Δανάη, το μοντέλο και τραγουδίστρια σύντροφός του η οποία πλέον έχει κάνει άνοιγμα και στον χώρο των επιχειρήσεων με την εταιρία διοργανώσεων που έχει στήσει μαζί με τον Παναγιώτη.

Όπως όλοι οι επιχειρηματίες, όμως, έτσι και τα δύο νέα παιδιά έχουν βάλει "pause" στα επιχειρηματικά τους σχέδια και τα project που ετοιμάζουν αφού λόγω κορονοϊού δεν κινείται τίποτα στην αγορά. «Γάμοι δεν γίνονται, βαφτίσεις επίσης όπως και συνέδρια ή άλλες εκδηλώσεις γιατί αυτές προϋποθέτουν τη συγκέντρωση κόσμου. Άρα, τα πάντα είναι απαγορευτικά. Έτσι, χρειάζεται να κάνουμε υπομονή. Όλοι οι γάμοι έχουν αναβληθεί για το 2021 και αρκετοί και για το 2022 οπότε είμαστε και εμείς μέσα στα θύματα του κορονοϊού από οικονομική άποψη» παραδέχεται ο Παναγιώτης ο οποίος στο μεταξύ ασχολείται και με το μόντελινγκ ενώ είναι και influencer μιας και έχει έναν "δυνατό" λογαριασμό στο instagram με χιλιάδες followers.

Ο αρραβώνας και ο επικείμενος γάμος

Αισιόδοξοι και οι δύο, δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα, ειδικά για τη μεταξύ τους σχέση και φυσικά τον επικείμενο γάμο τους. Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον περασμένο Αύγουστο στη Λάρνακα, γιορτάζοντας την αγάπη του με ένα μεγάλο πάρτι όπου έδωσαν το παρών πολλοί φίλοι και οι στενοί συγγενείς τους.

Για πότε όμως έχουν ορίσει τον γάμο τους; «Αν όλα πάνε καλά με τον κορονοϊό και δεν έχουμε πλέον πρόβλημα, θέλουμε να παντρευτούμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Έχουμε σκεφτεί ο γάμος μας να γίνει στην Κύπρο και ένα μεγάλο γλέντι στην Ελλάδα. Το ιδανικό θα ήταν αυτό το γλέντι να γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Νάξο.

Όλα όμως είναι ακόμα ρευστά και μόνο όταν θα είμαστε σίγουροι πως δεν κινδυνεύουμε από τον κορονοϊό θα οργανώσουμε τον γάμο μας. Μάλιστα, παρ' όλο που θα μπορούσαμε να τον οργανώσουμε εμείς λόγω και της εταιρίας που έχουμε, θα αναθέσουμε την οργάνωση αλλού για να ζήσουμε αυτές τις όμορφες στιγμές χωρίς άγχη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved