Big Brother: Αφροδίτη: Τα αρνητικά σχόλια και οι γυμνές πόζες ως μοντέλο!
Showbiz

Big Brother: Αφροδίτη: Τα αρνητικά σχόλια και οι γυμνές πόζες ως μοντέλο!

Big Brother: Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η πρώην παίκτρια Αφροδίτη Γεροκωνσταντή λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό και μίλησε μεταξύ άλλων για τα εκατοντάδες μηνύματα που έλαβε μετά την αποχώρηση της!

Πώς πήρες την απόφαση να γίνεις ηθοποιός;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να προσφέρω χαρά στον άλλον και να γεμίσω τον άνθρωπο που με παρακολουθεί. Ασχολήθηκα πολύ τα τελευταία δώδεκα χρόνια και κάνω παιδικά έργα πιο πολύ γιατί είναι λίγο περιορισμένα τα πράγματα.

Δυσκολεύτηκες με το επάγγελμα αυτό για να ζήσεις;

Δυσκολεύτηκα με τη διαβίωση μου και ποτέ δεν έκανα μια δουλειά. Πάντα έκανα διάφορα πράγματα για να ζήσω. Το μοντέλο στα plus size ρούχα, έκανα γυμνές φωτογραφίες και πόζαρα γυμνή και σε τμήματα παιδιών στη σχολή Καλών Τεχνών που ήθελαν μοντέλα για ζωγραφική. Ποτέ δεν ήμουν μόνο ηθοποιός.

Ντρεπόσουν όταν έκανες το γυμνό μοντέλο;

Καταρχήν ήταν μια πολύ καλή δοκιμασία να αγαπήσω το σώμα μου. Πάντα το αγαπούσα, αλλά μέσα από αυτό εξελίχθηκα πολύ. Και φυσικά το έκανα και για δουλειά. Αυτό το έδειξες και με κάθε τρόπο μέσα στο παιχνίδι.

Πήρες πολλά μηνύματα γι αυτό;

Βγαίνοντας από το παιχνίδι είχα πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα τα οπoία τα είχα και πριν, αλλά τώρα λόγω της δημοσιότητας, τετραπλασιάστηκαν. Δεν θα με κάνει τίποτα και κανένας να σταματήσω αυτό που κάνω. Είναι κάτι που πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος. Μου λένε ότι προσπαθώ να παροτρύνω τον κόσμο να είναι παχύσαρκος...

Δηλαδή όλοι οι άλλοι τον παροτρύνουν να είναι ανορεξικός;

Όχι βέβαια. Πάντα λέω πως είναι καλό να προσέχουμε την υγεία μας, πάνω από όλα, αλλά το βασικότερο είναι να αγαπήσουμε το σώμα μας όπως κι αν είναι αυτό. Μου μιλάνε γυναίκες που είναι 40 κιλά και έχουν πρόβλημα με το σώμα τους, δεν το αγαπούν και έχουν κόμπλεξ, αν είναι δυνατόν! Αυτό που λέω εγώ λοιπόν, δεν είναι να είσαι χοντρός για να είσαι καλά... Αρκεί να είσαι καλά στην ψυχή σου!

Πήρες πολλά μηνύματα;

Ναι πάρα πολλά μπορώ να σου πω. Υπάρχουν γυναίκες καταπληκτικές που μου στέλνουν μηνύματα ζωής, γιατί δεν ήμασταν καλά και μας έκανες να νιώσουμε καλά μόλις σε είδαμε. Αυτό θέλω να περάσω λοιπόν, ό,τι χρώμα και φύλο να έχεις, να αγαπάς τον εαυτό σου και στην τελική ο καθένας να κοιτάει τον εαυτό του από το να κρίνει και να μιλάει δεξιά και αριστερά, σύμφωνα με το Χαϊ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved