Έλλη Κοκκίνου: Η καινούργια ασχολία στην καραντίνα που δεν... περιμέναμε!
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Η καινούργια ασχολία στην καραντίνα που δεν... περιμέναμε!

Την Έλλη Κοκκίνου την γνωρίζουμε εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο την τελευταία περίοδο είναι αρκετά πιο χαλαρή και ελεύθερη στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις καθημερινές της στιγμές.

Η Έλλη Κοκκίνου περνά τη δική της καραντίνα, μένοντας στο σπίτι με τον γιο της, κάνοντας μάλιστα τις αγαπημένες τους δραστηριότητες και μια από αυτές είναι το παζλ.

Η γνωστή τραγουδίστρια, θέλοντας να περάσει εποικοδομητικά την ώρα της άπλωσε πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού της ένα πάζλ με αρκετά μικρά κομμάτια και ξεκίνησε… δουλειά!

Η Έλλη Κοκκίνου περνάει ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης, καθώς απέχει κι εκείνη από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τις εμφανίσεις στην Ελλάδα, όπως όλοι οι καλλιτέχνες στην χώρα μας.

Επίσης η γοητευτική τραγουδίστρια μαγειρεύει αρκετά μέσα στην καραντίνα και φήμες λένε ότι κάνει την πιο ωραία και λαχταριστή σπανακόπιτα. Η Έλλη Κοκκίνου δραστηριοποιείται ενεργά στον κόσμο της κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνεί σε καθημερινή βάση με τους θαυμαστές της.

Το κοινό της στα social media αυξάνεται διαρκώς με την ίδια να απαντά συχνά σε σχόλια αλλά και ερωτήσεις που δέχεται κάτω από τις αναρτήσεις της.

Δείτε τη φωτογραφία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved