Φαίη Σκορδά: Η σοκολατένια... αφιέρωση στον αγαπημένο της που σήμερα γιορτάζει!
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Η σοκολατένια... αφιέρωση στον αγαπημένο της που σήμερα γιορτάζει!

Την πιο... γλυκιά αφιέρωση για τη σημερινή γιορτή του αγαπημένου της Νίκου Ηλιόπουλου έκανε η Φαίη Σκορδά που για χάρη του έγινε για λίγο... pastry chef. 

Εν μέσω lockdown και με τόσους περιορισμούς, ακόμα και για τα ζευγάρια είναι δύσκολο να περάσουν τη μέρα τους, ειδικά όταν αυτή είναι γιορτινή με τον τρόπο που θα ήθελαν.

Όμως, η Φαίη Σκορδά βρήκε τον πιο τρυφερό αλλά και... σοκολατένιο τρόπο για να ευχηθεί στον σύντροφό της με τον οποίο δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης τους.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν, δημιούργησε ένα γλυκό που ονομάζεται «υφές σοκολάτας» του οποίου τη συνταγή της έδωσε ο pastry chef Γιάννης Καλδάνης.

Μπήκε λοιπόν στην κουζίνα, ακολούθησε κατά γράμμα τη συνταγή και δημιούργησε το ιδιαίτερο αυτό γλυκό για να το αφιερώσει στη συνέχεια μέσα από τα social media στον εορτάζοντα αγαπημένο της.

"Για σένα" έγραψε στη φωτό που ανέβασε η Φαίη Σκορδά με όλη της την καρδιά, αφιερώνοντας το δημιούργημά της στον σύντροφό της.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και παρά το γεγονός ότι είναι γνωστή η σχέση τους, οι ίδιοι προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αν και οι φωτογραφικοί φακοί τούς έχουν απαθανατίσει μαζί, δεν τους αρέσει να διαφημίζουν τη σχέση τους και προτιμούν να κρατούν τον έρωτά τους προστατευμένο και μακριά από κάμερες και φωτογράφους.
Δείτε στην παρακάτω gallery την αφιέρωση της Φαίης Σκορδά στον επιχειρηματία σύντροφό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved