Κατερίνα Καινούργιου: Η γλυκιά έκπληξη του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Η γλυκιά έκπληξη του αγαπημένου της Φίλιππου Τσαγκρίδη

Την πιο γλυκιά -κυριολεκτικά- έκπληξη έκανε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης στην αγαπημένη του Κατερίνα Καινούργιου η οποία θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο και όπως δείχνουν τα πράγματα, η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Λογικό λοιπόν είναι συχνά είτε εκείνος είτε εκείνη να σκαρώνουν μικρές εκπλήξεις για να κάνουν το έτερον ήμισυ να χαρεί. Ειδικά εν μέσω lockdown, αυτές οι μικρές εκπλήξεις αποκτούν ακόμα περισσότερο νόημα για τους δύο ερωτευμένους που δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί.

Γιατί μετά τις υποχρεώσεις της με την εκπομπή Ευτυχείτε, η Κατερίνα λατρεύει να περνάει τον χρόνο της μαζί του, όπως βέβαια το ίδιο συμβαίνει και για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, μετά τη δουλειά.

Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν η καλύτερη στιγμή για τη γλυκιά έκπληξη του επιχειρηματία ο οποίος εμφάνισε ξαφνικά στην αγαπημένη του όχι μία δύο αλλά πολλές πάστες διαφορετικών γεύσεων για να μπορεί να διαλέξει όποια της αρέσει περισσότερο.

Και μπορεί η Κατερίνα να προσέχει πολύ τη σιλουέτα της, όμως δεν μπορεί με τέτοιους πειρασμούς μπροστά της να μην ενέδωσε σε κάποιον. Δείτε στην παρακάτω gallery τη γλυκιά έκπληξη του Φίλιππου Τσαγκρίδη στην όμορφη παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved