Χατζηδάκης: Η φωτό του νεογέννητου γιου του στο σπίτι που μας έκανε να... λιώσουμε
Showbiz

Χατζηδάκης: Η φωτό του νεογέννητου γιου του στο σπίτι που μας έκανε να... λιώσουμε

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η σύζυγός του Χαρά Σαράντη εδώ και λίγες μέρες βιώνουν μία νέα πραγματικότητα και μία ολοκαίνουργια ζωή αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους. 

Ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Love it υποδέχτηκε μαζί με τη σύζυγό τους στις 30 Νοεμβρίου το πρώτο τους παιδί και κάθε τι στην καθημερινότητά τους έχει αλλάξει.

Αυτές τις μέρες η νέα οικογένεια προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της και τις ανέσεις της στο κατά τα άλλα ζεστό σπίτι του παρουσιαστή και της συζύγου του.

Με το νέο μέλος πλέον να έχει προστεθεί και την ιδιαίτερη φροντίδα που χρειάζεται, οι νέοι γονείς είναι σε έναν συνεχή... αγώνα ώστε να βρουν αυτό που πραγματικά αρέσει στον πρίγκιπά τους ή τον κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Και μάλλον βρήκαν ένα από αυτά καθώς Παναγιώτης και Χαρά χάρηκαν όταν διαπίστωσαν πως ο μικρούλης ηρεμεί όταν είναι κοντά στα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

«Του αρέσει σε αυτή την θέση. Ίσως επειδή τα λαμπάκια του τραβάνε την προσοχή» έγραψε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το σχεδόν σκοτεινό σαλόνι του σπιτιού δίπλα στο τζάκι.

Δείτε τη φωτό παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved