Νίκος Πολίτης: Ο αδερφός του Μαρτάκη είναι ερωτευμένος και μιλά για την αγαπημένη του
Showbiz

Νίκος Πολίτης: Ο αδερφός του Μαρτάκη είναι ερωτευμένος και μιλά για την αγαπημένη του

Νίκος Πολίτης: Όσα άλλαξα στη ζωή του μετά τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες

Πρόσφατα τον είδαμε στη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, οι τηλεθεατές αμέσως εντόπισαν τη συγγένειά του με τον Κώστα Μαρτάκη, ενώ θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον νεαρό ηθοποιό. Ο Νίκος Πολίτης μίλησε για την καθημερινότητα και την προσωπική του ζωή, δίνοντας τη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Down Town.

Ασχολείσαι με την εμφάνιση σου;

Όσο ασχολείται ένας νέος στα 28 του.

Πας στο γυμναστήριο και κάνεις διατροφή;

Προφανώς. Όλα αυτά τα προσέχω.

Δεν κάνεις παρασπονδίες;

Παρασπονδίες κάνω μόνο τις Κυριακές, που είμαι με το κορίτσι μου και θα φάμε ά,τι στερούμαστε μέσα στην εβδομάδα για να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση.

Πώς αισθάνεται εκείνη που αρχίζεις να γίνεσαι γνωστός;

Δεν είμαι ακόμα στο level του αδερφού μου που τον αναγνωρίζουν στον δρόμο, και δεν είναι κι αυτός ο σκοπός μου κιόλας. Της αρέσει, όμως, πολύ που κάνω πρόοδο σε αυτό που αγαπάω.

Σε ενδιαφέρει η δημοσιότητα;

Με ενδιαφέρει στον βαθμό που προβάλλεται η δουλειά μου. Αλλά, όχι, δεν θα την κυνηγήσω. Δεν επέλεξα να κάνω αυτήν τη δουλειά για τη φήμη.

Τι κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

Μου αρέσει πάρα πολύ το μπάσκετ. Παίζω όπως έπαιζε και ο Κώστας και παίζουμε πολύ και μαζί όταν μας δίνεται η ευκαιρία. Κάνω, επίσης, αρκετά κολύμβηση. Και φυσικά, πάω στο γυμναστήριο -και εκεί κάνω ό,τι μου πει το κορίτσι μου- που είναι η ειδικός καθότι είναι γυμνάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved