Τάμτα: Απάντησε στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Πάρη Κασιδόκωστα
Showbiz

Τάμτα: Απάντησε στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Πάρη Κασιδόκωστα

Τάμτα: Οι σπάνιες δηλώσεις για την προσωπική της ζωή.

Στην προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η Τάμτα η οποία εδώ και αρκετά πλέον χρόνια, είναι ζευγάρι με τον Πάρη Κασιδόκωστα.

Έβλεπα την τόσο ωραία κουβέ­ντα σας στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Μου άρεσε με­ταξύ άλλων ότι στη συζήτηση σας, μιλώντας για τον Πάρη Κασιδόκωστα, ανέφερες πως η σχέση σας δεν εμπεριέχει μόνο έ­ρωτα αλλά και αγάπη, Είναι ό,τι πολυτιμότερο, φαντάζομαι, αυτό για ένα ζευγάρι.

Η ουσία της ζωής βρίσκεται στην αγάπη. Αισθάνομαι τυ­χερή όχι μόνο όταν αγαπιέμαι αλλά και όταν αγαπώ αληθινά. Δεν υπάρχει κάτι σπουδαιότε­ρο. Αγάπη σημαίνει μοιρασιά και αφοσίωση.

Υπάρχει στην άλλη όψη του μυα­λού σου ο γάμος;

Όχι, δεν υπάρχει μέχρι στιγ­μής.

Έρχομαι στα επαγγελματικά σου. Πριν από έξι μήνες συνεργάστηκες με τον Ισραηλινό σταρ Stefane Legar, δημιουργώντας το έθνικ τραγούδι, «Υala».

Όταν έστειλαν αυτό το κομ­μάτι οι δημιουργοί, σκεφθή­καμε με την εταιρία και την ομάδα μου να το ερμηνεύσω με έναν ακόμη τραγουδιστή. Έτσι έγινε η επίσημη πρόταση στον Stefane, τον οποίον εκτι­μώ απεριόριστα και με πολ­λή χαρά συμφώνησε. Βέβαια, εξαιτίας της καραντίνας δεν ήταν εφικτό να συναντηθούμε. Κάναμε μέρος του βιντεοκλίπ ξεχωριστά, εγώ από την Ελλά­δα και εκείνος από το Ισραήλ, Έχουμε μιλήσει μόνο τηλεφω­νικά και facetime. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε ούτε να το γράψουμε μαζί στο ίδιο στού­ντιο. Το τραγούδι είχε εντυπω­σιακή πορεία και χάρηκα πραγματικά γι αυτό! Εύχομαι να συναντηθούμε, όταν η πανδημία τελειώσει.

ΠΗΓΗ: 7ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved