8 διάσημοι που φέτος στόλισαν νωρίς το σπιτικό τους
Showbiz

8 διάσημοι που φέτος στόλισαν νωρίς το σπιτικό τους

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι για όλους ίδια, χωρίς ταξίδια, χωρίς ρεβεγιόν με πολλά άτομα χωρίς εξόδους. Θα είναι γιορτές που θα πρέπει να στείλουμε διαδικτυακά τις ευχές μας και πάνω από όλα να διατηρήσουμε τις αποστάσεις ώστε όλοι να νιώσουμε προστατευμένοι.

Το θετικό μέσα σε όλο αυτό το δυσάρεστο για όλους κλίμα, είναι η θαλπωρή μέσα στο σπίτι και ίσως αυτό που ενδεχομένως να μας τονώνει λίγο το ηθικό είναι τα στολισμένα μας σπίτια, το δέντρο, τα λαμπάκια, η μυρωδιά των γλυκών…

Με αυτή τη σκέψη πολλοί ήταν και οι επώνυμοι που σκέφτηκαν να στολίσουν νωρίς νωρίς το σπιτικό τους.

Ποιοι είναι λοιπόν οι Έλληνες celebrities που πριν καλά καλά μπει Νοέμβρης στόλισαν τα σπίτια τους;

Ποιοι κατέβασαν τις κούτες με τα δέντρα και τα στολίδια και μοιράστηκαν εικόνες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram;

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρέα με τον κουμπάρο και συνεργάτη της, Παύλο Σταματόπουλο στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανήρτησαν μια φωτογραφία γράφοντας: «Και του χρόνου ρε παιδιά! Απαλλαγμένοι»!

Σειρά είχε και η Δούκισσα Νομικού που όπως έγραψε στο Instagram νιώθει ήδη έτοιμη για την καραντίνα: «Εμείς είμαστε έτοιμοι για την καραντίνα. Και του χρόνου με υγεία, χωρίς ιούς και πανδημίες, αλλά με ξεγνοιασιά, πολλά χαμόγελα και πολλές αγκαλιές».

Η Ελένη Τσολάκη φωτογραφήθηκε δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της γράφοντας: «Κ τα επόμενα Χριστούγεννα να μας βρουν....αγκαλιασμένους κ κοντά!!! Φτιάξε τις μέρες σου κ τη διάθεση σου με ό,τι σε κάνει να χαμογελάς!!!.

Τέλος, η Όλγα Φαρμάκη με μια κοινοποίηση στις ιστορίες της, στο Instagram, φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της για το στόλισμα παρέα με τον σύντροφό της».

Για τη Βάσω Λασκαράκη όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο στολισμός για την ηθοποιό είναι ολόκληρη ιεροτελεστία. «Κάτι γίνεται. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το έργο μου», έγραψε η ίδια και εμείς πραγματικά το ζηλέψαμε αφού ο στολισμός του είναι υπέροχος!

Ο Σάκης Ρουβάςκαι ηΚάτια Ζυγούλημε τα παιδιά τους στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Νέο Βουτζά! Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη στη μέση του σαλονιού τους συναρμολόγησαν το έλατο κλαδί κλαδί και στη συνέχεια τα τέσσερα παιδιά τους, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο βενιαμίν της οικογένειας ο Απόλλωνας ξεκίνησαν το στόλισμά του!

Η Μαρία Ηλιάκη αυτό το διάστημα μένει σπίτι της στη Νέα Σμύρνη και προσπαθεί να περνά ευχάριστα και δημιουργικά…Η Μαρία λοιπόν μας έδειξε το δέντρο της με τα υπέροχα λαμπάκια αλλά και αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της.

ΗΧριστίνα Μπόμπακαι οΣάκης Τανιμανίδηςστόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Το ευτυχισμένο και ερωτευμένο ζευγάρι έβγαλε και τις πρώτες φωτογραφίες με φόντο το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Η Έλλη Κοκίνου περνά τη δική της καραντίνα, μένοντας στο σπίτι με τον γιο της, κάνοντας μάλιστα τις αγαπημένες τους δραστηριότητες. Η γνωστή τραγουδίστρια, θέλοντας να μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων, στόλισε το εντυπωσιακό δέντρο στο σαλόνι της.

Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε το σαλόνι της και η αλήθεια είναι πως είχαμε καιρό να δούμε τόσο χρυσό!

Ο διάσημος φωτογράφος και πρώην κριτής του My Style Rocks, Χάρης Χριστόπουλος μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία από το υπέροχο και παραμυθένιο σαλόνι του σπιτιού του με τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το στολισμό τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου στόλισε το σπίτι της και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία με το Χριστουγεννιάτικό δέντρο της. Είναι πραγματικά παραμυθένιο. Οι αποχρώσεις που επέλεξε στα στολίδια είναι όλες ροζ ενώ εκτός από τις μπάλες στόλισε το δέντρο της μια διάφορά στολίδια και κορδέλες στις ίδιες αποχρώσεις.

Η Σμαράγδα Καρύδηστόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και δεν δίστασε να μας το δείξει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αντελίνα μαζί με τις κούκλες κόρες της, στόλισε το δέντρο και είναι πραγματικά ονειρεμένο.

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα και η Ελένη Μενεγάκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια επέλεξε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου προκειμένου να διακοσμήσει το σπίτι της για τις πιο λαμπερές ημέρες του έτους.

Δες τα ξανά στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved