Showbiz

Κλέλια Ρένεση: Εσείς γνωρίζετε το όνομα της κόρης της; (photos)

Σπάνια η Κλέλια Ρένεση απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας για τα προσωπικά της και ακόμα πιο σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες της κόρης της που ήρθε στον κόσμο πριν από ενάμιση χρόνο. 

Η τηλεοπτική Καίτη Κίτσο η οποία μας δίνει απίθανες στιγμές γέλιου μέσα από την επιτυχημένη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα στο πλευρό του Βλαδίμηρου Κυριακίδη σήμερα έκανε την... υπέρβαση και ανέβασε μία πολύ χαριτωμένη φωτογραφία της μοναχοκόρης της που ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2019 και από τότε άλλαξε για πάντα τη ζωή της ηθοποιού.

Στη συγκεκριμένη φωτό η μικρή Κοραλία απεικονίζεται καθισμένη στη μέση ενός πεζόδρομου σε πάρκο και δείχνει να χαίρεται την ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Κλέλια Ρένεση, περήφανη μαμά βέβαια, έγραψε χαρακτηριστικά:

“Μάσκες full face και κουκούλες. Μια ζωή θα σπέρνουμε στην πόλη αναμπουμπούλες.! Εκεί διάλεξε να κάτσει το Κοραλιώ… εγώ νίπτω τας χείρας μου”.

Η Κλέλια Ρένεση από τότε που έχει γίνει μανούλα, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρής της, την οποία φροντίζει να κρατά μακριά από την υπερέκθεση στα Μέσα. Προφανώς, θέλει να μεγαλώσει σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον χωρίς εξάρσεις και... λάμψεις -σαν αυτές που δίνει για λίγο η δημοσιότητα- που δεν έχουν νόημα.

Δείτε τη νέα φωτογραφία της μικρής που ανέβασε η ευτυχής μαμά Κλέλια Ρένεση:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved