Aνασκόπηση 2020: Οι γάμοι της χρονιάς!
Showbiz

Aνασκόπηση 2020: Οι γάμοι της χρονιάς!

Aνασκόπηση 2020: Το 2021 είναι προ των πυλών και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το gossip-tv.gr μοιράζεται μαζί σας τους γάμους της χρονιάς μέσα από λαμπερές φωτογραφίες.

Μέσα στο 2020 ζήσαμε πολλούς παραμυθένιους γάμους και μια ανασκόπηση σε αυτούς είναι απαραίτητη για δυο λόγους.

Ο ένας είναι φυσικά για να τιμήσουμε όλα τα ζευγάρια που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ο άλλος είναι η διαφορετικότητα μερικών από αυτούς τους γάμους, αφού τα μυστήρια έγιναν εν μέσω πανδημίας, πράγμα που σημαίνει, πως ούτε πολλούς καλεσμένος είχαν, λόγω της κατάστασης αλλά ούτε και κατάφεραν να γλεντήσουν όπως είχαν ονειρευτεί.

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε ποιοι επώνυμοι άφησαν πίσω την εργένικη ζωή και μπήκαν στο κλαμπ των παντρεμένων.

Ελεονώρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου

Το μεσημέρι του Σαββάτου (10-10) τελέστηκε ο γάμος τηςΕλεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου. Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει ότι το ζευγάρι, λόγω κορονοϊού είχε αποφασίσει να αναβάλλει τον γάμο του τον οποίο είχε ορίσει για τις 10 Οκτωβρίου, τελικά άλλαξε ξανά σχέδια, αφού κάτω από άκρα μυστικότητα και με συνοπτικές διαδικασίες οργανώθηκαν όλα στις όμορφες Σπέτσες. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και οι πρώτες εικόνες από τον παραμυθένιο τους γάμο ήταν πραγματικά μαγικές.

Ελισάβετ ΔοβλιατίδουΑντώνης Γαλάτης

Νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Αντώνη Γαλάτη, ντύθηκε το βράδυ της Κυριακής (2-09) ηΕλισάβετ Δοβλιατίδου. Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια παραμυθένια τελετή και όπως ήταν φυσικό το μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα με το καταληκτικό νυφικό της. Ο γάμος έγινε στην Παλαιά Φώκαια εκεί όπου ζουν τον τελευταίο καιρό οι δύο ερωτευμένοι. Λόγω κορονοϊού το μελλόνυμφο ζευγάρι είχε πολύ περιορισμένο αριθμό καλεσμένων και μάλιστα πρόλαβε τα περιοριστικά μέτρα που αντί για 50 άτομα στον γάμο επιτρέπουν μόλις 20.

Παναγιώτης Χατζηδάκης Χαρά Σαράντη

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παντρεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου, την αγαπημένη του Χαρά Σαράντη, η οποία πριν μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Αθήνας. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media με τον γαμπρό όσο και τη νύφη να λάμπουν από ευτυχία.

Θάνος Τζάνης - Άντζυ Καραγιάννη

Ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνηςκαι η ραδιοφωνική παραγωγός Άντζυ Καραγιάννη έζησαν την πιο ευτυχισμένη στιγμή τους, ενώνοντας για πάντα τις ζωές τους στις 12 Σεπτεμβρίου. Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι με κουμπάρους τέσσερα πολύ αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, οι δύο ερωτευμένοι είχαν δώσει το ωραιότερο ραντεβού της ζωής τους για το γάμο τους στις 9,00 το βράδυ.

Ανθή Βούλγαρη - Κώστας Κωνσταντινίδης

Η Ανθή Βούλγαρηκαι οΚώστας Κωνσταντινίδης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή (6/9) στον Κισσό Πηλίου. Ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος ενώ η Ανθή Βούλγαρη τίμησε όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις του Πηλίου.

Μάρα Δαρμουσλή Βασίλης Τσατσάκης

Η Μάρα Δαρμουσλήκαι οΒασίλης Τσατσάκης παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου σε εκκλησία στο Μάτι και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην περιοχή της Νέας Μάκρης.Εκθαμβωτική η νύφη μέσα στο υπέροχο σατέν νυφικό που είχε επιλέξει γι' αυτή την τόσο όμορφη στιγμή της ζωής της.

Ναταλία Δήμου – Αλέξανδρος Φούκης

Η νεαρή ηθοποιός, Ναταλία Δήμου παντρεύτηκε την Παρασκευή 28 Αυγούστου τον εκλεκτό της καρδιάς της. Ο γάμος έγινε σε κτήμα στο Κορωπί και έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων με κουμπάρους τους φίλους του Ευαγγελία Βλαχοπάνου και Παναγιώτη Βιτάλη!

Αλέξανδρος Αγγλούπας - Όλγα Ζαπουνίδου

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας δεν ανήκει πια στο “κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων”, καθώς παντρεύτηκε την αγαπημένη του Όλγα Ζαπουνίδου, σε μια δεξίωση με πολλές εκπλήξεις. Ο γνωστός επιχειρηματίας, γόνος μεγάλης οικογένειας των Αθηνών, παντρεύτηκε το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, την πανέμορφη Όλγα Ζαπουνίδου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτική βίλα στη κοσμοπολίτικη Ψαρού.

Αλέξανδρος ΜπουρδούμηςΛένα Δροσάκη

Παντρεύτηκαν στις 27-06, κάτω από άκρα μυστικότητα οΑλέξανδρος Μπουρδούμης και ηΛένα Δροσάκη, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί! Ο γάμος τους έγινε την ώρα που έδυε ο ήλιος και μάλιστα στα Βραχνέικα, μία πολύ όμορφη παραθαλάσσια περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα, ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Το όμορφο μυστικό τους αποκάλυψαν οι κουμπάροι τους, η γνωστή δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη και ο γνωστός ηθοποιός Άγγελος Μπούρας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved