GNTM: Ανατροπή στην αποψινή αποχώρηση! Ποιος παίκτης είπε αντίο στο παιχνίδι;
Showbiz

GNTM: Ανατροπή στην αποψινή αποχώρηση! Ποιος παίκτης είπε αντίο στο παιχνίδι;

GNTM: Ο τελικός πλέον δεν είναι μακριά και τα περιθώρια για όλους τους παίκτες όλο και λιγοστεύουν. Κοινώς, λάθη δεν συγχωρούνται!

Η ζωή στο GNTM 3 δεν έχει συνηθισμένο ωράριο. Είναι μόλις 4 το πρωί όταν ο Γιώργος Καράβας έφτασε στο σπίτι, για να οδηγήσει τους top7 του διαγωνισμού στον επόμενο fashion προορισμό τους.

Η μαγευτική και μοναδική Ελαφόνησος έγινε το σκηνικό για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης. Η φωτογράφηση για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών, είχε πολύ έντονα στοιχεία από την ταινία “Mad Max”.

Σε ένα απόλυτα κινηματογραφικό σετ, τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν ως συμμορία της ερήμου, που έψαχνε για καύσιμα και πρώτες ύλες.

Κανείς δε έλειπε από την κάθε λήψη, καθώς ο «πρωταγωνιστής» ή η «πρωταγωνίστρια» περιβαλλόταν κάθε φορά από τα υπόλοιπα μοντέλα, που συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο αποτέλεσμα.

Όλοι γνωρίζουν πως η μάχη για τη συνέχεια δε θα είναι εύκολη, πόσο μάλλον όταν και οι κριτές τονίζουν ότι δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες.

Ούτε όμως και για φιλίες. Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έκανε την ανατροπή με το στρατηγικό του αβαντάζ και απέδειξε πως η επιβίωση στον διαγωνισμό είναι πιο προσωπική υπόθεση από ποτέ.

Μηχανές, αναβάτες, το αυτοκίνητο, το styling, αλλά και η πανέμορφη παραλία του Σίμου, συνέθεσαν τη δυστοπική ατμόσφαιρα και έβαλαν τα παιδιά πιο εύκολα στο ρόλο του σκληροτράχηλου αρχηγού.

Ο φωτογράφος Μάριος Καζάκος έδωσε τις κατευθύνσεις, ενώ η Βίκυ Καγιά με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα, προσπάθησαν πολύ να βοηθήσουν τα μοντέλα, καθώς φάνηκε από την αρχή ότι αντιμετώπιζαν ορισμένες δυσκολίες.

Η φυσική κίνηση, η ηγετική διάθεση και η σωστή ένταση στο ύφος, ήταν τα στοιχεία στα οποία εστίασαν οι κριτές στο πλατό. Η διεκδίκηση για μια θέση στην κορυφαία 6άδα του GNTM 3 είναι τόσο σκληρή, που αποτυπώθηκε ακόμα πιο έντονα στο πλαίσιο μια ομαδικής λήψης.

Ποιο μοντέλο κατάφερε τελικά να ξεχωρίσει καλύτερα ως αρχηγός στο concept και για ποιο μοντέλο η Ελαφόνησος έγινε η απόλυτη δυστοπία;

Δείτε στην παρακάτω gallery καρέ καρέ τα όσα συνέβησαν στο πλατό, λίγο πριν την ετυμηγορία:

Δείτε ποιοι παίκτες είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες.

Δείτε την ανακοίνωση της Βίκυς Καγιά για τον ή την παίκτρια που αποχώρησε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved