Μαρία Μενούνος: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια – Και οι δυο γονείς της στο νοσοκομείο
Showbiz

Μαρία Μενούνος: Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια – Και οι δυο γονείς της στο νοσοκομείο

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Μαρία Μενούνος. H ίδια η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι και οι δύο γονείς της είναι στο νοσοκομείο.

Η Μαρία Μενιούνος με μία ανάρτησή της στο Instagram ανέφερε ότι και η μαμά της και ο μπαμπάς της είναι στο νοσοκομείο με κορονοϊό και παρακάλεσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν μαζί της για τους γονείς της προκειμένου να ξεπεράσουν και αυτή την περιπέτεια υγείας.

Όπως έχει αποκαλύψει η Μαρία Μενούνος, η μητέρα της, η κυρία Λίτσα δίνει μάχη με τον καρκίνο και βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο.

Μόλις η παρουσιάστρια έμαθε ότι οι γονείς της είναι άρρωστη μαζί με τον άντρα της, τον Keven Undergaro ταξίδεψαν στο Λος Άντζελες και εκεί ενημερώθηκαν ότι και οι δύο γονείς της νοσούν με Covid-19.

Η Μαρία Μενούνος υπογράμμισε: «Αγωνίζεσαι τόσο σκληρά να κρατήσεις τους γονείς σου υγιείς και ζωντανούς και ξαφνικά γίνεται αυτό. Δηλαδή ήταν αρκετό να ακούσω ότι ο όγκος της μητέρας μου μεγάλωσε. Είναι πολλά! Ευτυχώς έχουμε υπέροχους γιατρούς, υπέροχους φίλους… που μας βοηθούν. Υπάρχει ένα αίσθημα μη βοήθειας, αλλά δεν χρειάζεται να νιώθεις αβοήθητος».

https://www.instagram.com/p/CIg3EnfpaeO
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved